Date companie
 
 
 
 

Polițiștii din Dolj, loviți de criza economică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : criza, bani, dolj, politisti, activitate, benzina, echipamente, veste, antiglont
 

Polițiștii din Dolj sunt prizonierii crizei economice, care i-a lăsat fără banii necesari achiziționării echipamentelor de protecție și a benzinei. Mascații din Craiova nu mai au veste antiglonț, scuturi sau caschete și își riscă viața la fiecare intervenție. Nici Poliția Rurală nu stă pe roze. Angajații se plâng de lipsa acută de combustibil și de spațiile improprii în care își desfășoară activitatea.

ELVIS MĂCEȘEANU, președinte, Sindicatul Polițiștilor Dolj "- Cu șase veste, nu se poate echipa nici măcar o grupă de intervenție. Ce să mai vorbim de celelalte! - Și cum veți acționa? - Cum am acționat și până acum, cu pieptul dezgolit. – Și riscați? – Asta e, ne asumăm riscul!"

Conducerea I.P.J. Dolj le transmite însă mascaților că se pot descurca și cu puținul din dotare.

NICUȘOR BADEA, comandant interimar, I.P.J. Dolj "Este adevărat că veste antiglonț nu au toți polițiștii, în dotare, însă, dacă este o situație care impune dotarea respectivă, vor acționa decât cei care au în dotare veste. Mai sunt și alte structuri de intervenție de la jandarmi, dacă impune un număr mai mare de luptători."

Probleme sunt și în mediul rural. Polițiștii se plâng că nu au bani nici măcar pentru combustibil.

MARIUS BĂRBULESCU, membru, Sindicatul Polițiștilor Dolj "Noi vrem să muncim! Noi chiar vrem să ne facem datoria, dar, neavând oameni, carburant, logistică, neavând birouri, apă potabilă, neavând o toaletă sau o chiuvetă..."

Cum Inspectoratul Județean de Poliție Dolj nu le-a oferit un răspuns la cererile depuse, liderii de sindicat au făcut, acum, sesizări la Inspectoratul General al Poliției Române.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2