Date companie
 
 
 
 

Polițiștii îl cautã pe asasinul adolescentului din Ferentari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politisti, procurori, injunghiat, adolescent, ferentari, asasin
 

Polițiștii bucureșteni sunt pe urmele bărbatului care a înjunghiat mortal un băiat în vârstă de 16 ani și l-a rănit pe prietenul acestuia, în cartierul Ferentari, din Capitala. Crima i-a șocat pe bucureșteni și mulți au depus flori la locul tragediei și au aprins lumânări, în memoria lui Andrei Ungureanu, tânărul a cărui viață a fost curmată prea devreme. Andrei era olimpic la franceză și engleză și învăța bine și la celelalte materii.

VOX "Nu îl cunoșteam! Am auzit povestea lui, am auzit ce s-a întâmplat astãzi, nici nouã nu ne-a venit sã credem. Am venit și noi aicia."

VOX "- Ne e milã de el cã e prea tânãr și aicia stã lângã noi, o stradã, și am venit și noi de milã de drag la el. - Vã e teamã pentru copiii dumneavoastra? - Sigur cã da. Ne e milã, ne e fricã, nimeni nu mai trece pe aici pe stradã de fricã."

VOX "Stau de sase ani aici dar nu s-a întâmplat niciodatã așa ceva. Am copii."

Doi elevi de 16 ani au fost victimele unui atac violent, in noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o strada din Ferentari. Ei au fost gasiti de cativa prieteni, care au sunat imediat la 112. Medicii au constatat că unul dintre băieți, Andrei Ungureanu, era rãnit în zona inimii și zăcea într-o balta de sânge, fără semne vitale. Ei au încercat sã-l resusciteze timp de aproape o oră, dar fără rezultat. Celălalt băiat era tăiat la un braț și a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, dar nu a fost necesara internarea. Cu toate că a fost rănit doar superficial, adolescentul este în stare de șoc.

ALEXANDRU NICULAE, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "Cei doi tineri s-ar fi întâlnit pe stradã cu aceastã persoanã, a avut loc acest conflict în urma cãruia persoana aceasta a folosit un obiect contondent cu care a provocat leziunile celor doi tineri."

După comiterea crimei, agresorul a dispărut fără urmă. Cercetarile în acest caz sunt efectuate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si de polițiștii de la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei, pentru identificarea autorului si stabilirea detaliilor privind comiterea omorului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2