Date companie
 
 
 
 

Politistii pregatesc noi proteste dupa reducerea normei de hrana

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : disponibilizari, proteste, politisti, reduceri, norma de hrana
 

Politistii se pregatesc de proteste! Motivul? Ministrul de Interne, Traian Igas, a dat un ordin prin care a redus valoarea normei de hranã a politistilor de la 700 de lei la 150 de lei.

prin tel.: FLORIN VÂLNEI, presedinte Sed Lex: "Mii de politisti care nu câstigã mai mult de 1.500 de lei. Ce vor face acesti oameni, cum îsi vor întretine familiile?"

prin tel.: VASILE LINCU, presedinte Pro Lex: "Noi am fost pe baricade de câte ori ni s-a încãlcat un drept, vrem acum ca actiunea asta sã fie în consens cu celelalte organizatii sindicale, pentru cã numai împreunã putem sã ne apãrãm eficient drepturile!"

TRAIAN IGAS, ministrul de Interne: "Aceastã diminuare se aplicã numai pe luna iunie, iar din trimestrul trei acesti bani se vor primi in integralitate, iar diferentele se vor recupera în trimestrul trei."

Reducerea normei de hrană va afecta peste 100.000 de persoane, adică pe toți angajații ministerului. După această diminuare a veniturilor, un polițist va câștiga între 800 și 1.200 de lei lunar. In plus, listele cu cei care urmeazã sã fie disponibilizati din M.A.I. au ajuns deja pe masa ministrului.

TRAIAN IGAS, ministrul de Interne: "Am primit organigramele îmbunãtãtite. Personal si împreunã cu grupul de lucru din care fac parte sefii de arme vom analiza fiecare structurã în parte, fiecare organigramã în parte."

Cea mai afectatã de procesul de restructurare ar fi Jandarmeria, urmatã de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgentã.

TRAIAN IGAS, ministrul de Interne: "- Absolventii din scolile de Politie când vor fi angajati? - Facem o analizã si în acest caz. Încercãm sã-i angajãm în acest an, dar spre sfârsit."

Ministrul de Interne a declarat, recent, cã - în cazul în care nu se fac aceste restructurãri - toti angajatii MAI ar putea primi salariile reduse cu 30%.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2