Date companie
 
 
 
 

Polițiștii se plâng de salarii și de condițiile de muncă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, politisti
 

Noi proteste ale polițiștilor! Mai mulți membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au pichetat si astazi sediul Ministerului de Interne. Oamenii legii sunt nemultumiți de faptul că oficialii din minister nu le-au ascultat revendicările. Protestatarii cer salarii mai mari și condiții mai bune de muncă. Ei s-au plâns și de starea precară a parcului auto.

Ambianță 

DUMITRU COARNĂ, președintele, SNCCP

"Nu s-a rezolvat nimic! Sunt într-o situație fără ieșire acești guvernanți și nici nu au bunul simț să spună niște lucruri, să comunice că nu au bani. Noi înțelegem multe lucruri, dar nu înțelegem de ce trebuie să fim noi cei sacrificați din tot sistemul, până la urmă siguranța publică este siguranța noastră, a tuturor. "

VOX: "După evenimentul de anul trecut, când un coleg de al nostru a murit înjunghiat, doamna ministru a promis veste antiînjunghiere. Săptămâna trecută au venit aceste veste, o vestă la 10 oameni, vestele nu ar trebui transferate de la un om la altul, sunt pe inventar. "

În replică, Ministerul de Interne a anunțat că modificările salariale se vor face etapizat. De asemenea, reprezentanții ministerului spun că s-au alocat bani pentru alte achiziții precum mașini și veste antiînjunghiere. Sindicaliștii din Poliție vor continua pichetarea sediului MAI toată săptămâna.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2