Date companie
 
 
 
 

Pompierii din Gorj caută un bărbat dispărut în apele Jiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, urgenta, situatii, pescar, cautari, salupa, jiul
 

Operațiune de salvare, în județul Gorj! Pompierii gorjeni de la Inspecvtoratul pentru Situații de Urgență caută un bărbat de 56 de ani, din localitatea Cocoreni, dispărut în apele Jiului. Omul a plecat în urmă cu două zile la pescuit, împreună cu un vecin. Din cauza frigului, vecinul a preferat să renunțe la pescuit și a plecat acasă.

VOX "Eu am plecat. Dacă treaba nu a mers, nu am prins nimica. El a zis că mai rămâne."
 
Văzând că omul nu mai ajunge acasă, rudele au intrat în alertă și au plecat în căutarea lui. Au găsit urme de cizme și undița pe malul rîului, semne care diminuează speranța că bărbatul ar mai fi în viață.

VOX "Se văd urme acolo pe mal și cred ca a avut cizme în picioare. Dacă a luat apa în cizme nu a mai putut să,  fiind singur."

AMBIANȚĂ "- Pe partea dreapta ați căutat pe acolo? - Pe ambele părți, pâna la pod. Pe ambele părți! Probabil, dacă e prins de ceva..."

VOX "Nu a mai ajuns acasă. S-a înecat, a alunecat, s-a zbătut aici până nu a mai putut, a intrat în șoc hipotermic și a decedat. Nu se știe unde e!"

În zona în care a dispărut bărbatul din Cocoreni acțiunea de căutare continuă. Pompierii aflați în șalupă cercetează fiecare palmă din albia râului, iar cei de pe mal caută pas cu pas orice urmă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi aspre pentru apelurile abuzive la 112 ( 3 Octombrie 2019 )

  Amenzi drastice, începând de astăzi, pentru apelurile abuzive la 112! Potrivit legii, alertarea falsă a serviciului unic de urgență o reprezintă utilizarea intenționat nejustificată, a numărului 112, pentru a provoca alarmarea...

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • O femeie și doi copii au murit într-un incendiu ( 16 Septembrie 2019 )

  Sfârșit tragic pentru o familie din județul Neamț! O femeie și cei doi copii ai săi au murit, după ce casa lor aflată în localitatea Săvinești a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere.

 • Ordonanța de urgență privind modificarea codurilor penale, îmblânzită ( 27 August 2019 )

  Ordonanța de urgență privind modificarea codurilor penale a fost finalizată, însă, într-o formă mai blândă față de ceea ce se anunța inițial. În proiectul noii ordonanțe întocmit de Ministerul Justiției nu se mai regăsesc prevederile...

 • Un club cunoscut din Mamaia, mistuit de flăcări ( 13 August 2019 )

  Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia s-a făcut scrum! Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, în bucătăria localului aflat în nordul stațiunii. Mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2