Date companie
 
 
 
 

Pompierii din Gorj caută un bărbat dispărut în apele Jiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, urgenta, situatii, pescar, cautari, salupa, jiul
 

Operațiune de salvare, în județul Gorj! Pompierii gorjeni de la Inspecvtoratul pentru Situații de Urgență caută un bărbat de 56 de ani, din localitatea Cocoreni, dispărut în apele Jiului. Omul a plecat în urmă cu două zile la pescuit, împreună cu un vecin. Din cauza frigului, vecinul a preferat să renunțe la pescuit și a plecat acasă.

VOX "Eu am plecat. Dacă treaba nu a mers, nu am prins nimica. El a zis că mai rămâne."
 
Văzând că omul nu mai ajunge acasă, rudele au intrat în alertă și au plecat în căutarea lui. Au găsit urme de cizme și undița pe malul rîului, semne care diminuează speranța că bărbatul ar mai fi în viață.

VOX "Se văd urme acolo pe mal și cred ca a avut cizme în picioare. Dacă a luat apa în cizme nu a mai putut să,  fiind singur."

AMBIANȚĂ "- Pe partea dreapta ați căutat pe acolo? - Pe ambele părți, pâna la pod. Pe ambele părți! Probabil, dacă e prins de ceva..."

VOX "Nu a mai ajuns acasă. S-a înecat, a alunecat, s-a zbătut aici până nu a mai putut, a intrat în șoc hipotermic și a decedat. Nu se știe unde e!"

În zona în care a dispărut bărbatul din Cocoreni acțiunea de căutare continuă. Pompierii aflați în șalupă cercetează fiecare palmă din albia râului, iar cei de pe mal caută pas cu pas orice urmă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2