Date companie
 
 
 
 

Pompierii suceveni caută trupurile a doi bărbați, unul dispărut în apele Siretului și unul într-un pârâu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, barbati, suceava, siret, parau, trupuri
 

Doi bărbați dați dispăruți, în două localități din județul Suceava, sunt căutați de două zile de pompieri. Unul dintre bărbați a plecat la pescuit și nu s-a mai întors. Celălalt bărbat lucra la o stână, iar ultima oară a fost văzut pe malul unui pârâu. Rudele celor doi cred că aceștia s-au înecat. În primul caz este vorba de un bărbat din localitatea Roșcani, care s-a dus sâmbătă să pescuiască pe râul Siret. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

VOX "- Credeți că a alunecat? - Păi, dacă avea plasa pe mal, o fi alunecat. Apa e adâncă, doi metri și ceva, acolo unde s-a dus el."

Două echipaje de pompieri și scafandri l-au căutat pe bărbat.

VOX "Ne-am deplasat la locul intervenției cu barca cu motor, din urmă venind și scafandri. Am căutat de-a lungul malului și am reperat plasa pescarului."

Tot în judetul Suceava, a fost dat dispărut un tânăr de 23 de ani care lucra la o stână din localitatea Vornicenii Mici. Tânărul a fost văzut ultima dată pe malul unui pârâu.

VOX "- El a zis că vrea să fugă, să plece, și baciul l-a văzut, și când a ajuns aici era papucul în apă și pe el nu l-a mai văzut. - A căzut în apă? - Păi, el nici nu știa să înoate. - E adâncă? - Are doi metri și ceva."

Pompierii au găsit pe malul apei încălțămintea tânărului, dar deocamdată acesta este singurul indiciu pe care îl au la dispoziție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2