Date companie
 
 
 
 

Ponta este urmărit penal într-un nou dosar, pentru o mită de 220.000 de euro

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, dosar, DNA
 

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, de către procurorii DNA Ploiesti! Ponta ar fi primit 220.000 de euro pentru a sprijini la alegerile parlamentare din 2012 "un om de afaceri", pentru ca acesta să candideze într-un colegiu, au precizat procurorii anticorupție. Fostul premier Victor Ponta a fost audiat o oră și jumătate la DNA Ploiești. La plecare, el a spus că nu poate să facă declaratii în acest dosar.

AMBIANȚĂ: "Nu am voie să fac declarații. Tocmai mi-a zis procurorul. Nu am voie să fac declarații. Să vă susțineți nevinovăția? Aia sigur că îmi susțin nevinovăția, dar nu am voie să fac declarații publice prin decizia domnului procuror."

De altfel, în urma alegerilor, omul de afaceri a și dobândit calitatea de deputat in Parlamentul României. În noul dosar a fost audiat și deputatul independent Sebastian Ghiță.

AMBIANȚĂ: "Din ce am înțeles, este vorba despre întâlnirea din 2011 dintre Tony Blair și Mihai Răzvan Ungureanu și acordare titlu, cred că cei de la DNA investigheaza problema Tony Blair."

Deputatul a fost de părere că în dosar nu e vorba despre corupție, iar instanța supremă ar trebui "să modereze această superputere care este DNA". Pe timpul controlului judiciar, Victor Ponta trebuie să să se prezinte la sediul DNA - Serviciul Teritorial Ploiești sau la sediile instanțelor de judecată, ori de câte ori este chemat. De asemenea, Ponta nu are voie să părăsească țara, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului, să nu se apropie de alte persoane menționate în ordonanță și să nu comunice cu aceștia direct sau indirect, pe nicio cale. Ponta a anunțat că va contesta miercuri decizia procurorilor privind controlul judiciar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2