Date companie
 
 
 
 

Poporul român, solidar cu cel francez

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, ambasada, carte, condoleante, online, iohannis, frantei
 

Românii, solidari cu poporul francez! La Ambasada Franței din București a fost deschisă o carte de condoleanțe. Primul care a semnat în cartea de condoleanțe este președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a transmis și un mesaj pentru români după atentatul sângeros de la Nisa.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Veștile îngrozitoare ne-au marcat pe toți, tragedia lovește din nou Franța, o țară greu încercată în ultimul an și jumătate. Suntem în legătură cu autoritățile, pentru a ne asigura că cei doi români răniți primesc îngrijirea de care au nevoie. Acest flagel al terorismului nu va reuși să dezbine Europa în a lupta și a crede în valorile libertății și democrației."

Românii veniți la Ambasada Franței pentru a aduce un omagiu memoriei victimelor masacrului sunt marcați de atrocitatea atentatului și se arată îngrijorați de securitatea din Europa.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Cei care vor să își exprime condoleanțele și sprijinul pentru poporul francez, o pot face în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței. De asemenea, a fost deschis și un registru de condoleanțe online pe site-ul ambasadei, unde au fost deja publicate mesahe trimise de autoritățile române, misiuni diplomatice sau simpli cetățeni."

Persoanele care doresc să transmită condoleanțe online își pot trimite mesajele pe adresa: presse.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr. Mesajele lor vor fi făcute publice ulterior. Totodată, Ambasada Franței anunță că drapelele franceze de pe teritoriul României sunt în bernă și le mulțumește tuturor celor care și-au exprimat ``condoleanțele și sprijinul pentru națiunea franceză, după atentatele teroriste care au avut loc la Nisa, pe 14 iulie 2016``.

VOX "Până când trebuie să moară oameni nevinovați? Până când?"
 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Testare în masă pentru depistarea coronavirusului, pe Arena Națională ( 25 Mai 2020 )

  Testarea în masă pentru anticorpii la Sars- Cov 2, începe de astăzi, pe Arena Națională din București! Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la acțiune pot participa 10.500 de bucureșteni, din toate sectoarele...

 • Bucureștenii, la promenadă ( 23 Mai 2020 )

  Mai multe zone de promenadă sunt deschise în centrul Capitalei în zilele de weekend! Primăria Municipiului București a luat această decizie împreună cu Brigada Rutieră după instituirea starii de alertă. Bucureștenii au ieșit astăzi la plimbare, dar părerile sunt împărțite în privința inițiativei municipalității. Pentru unii, este o idee foarte bună.

 • Zeci de impozite și contribuții, achitate online ( 21 Mai 2020 )

  Românii vor putea achita zeci de impozite online, prin platforma ghiseul.ro, de la impozitul pe venituri, la contribuții, accize colectate și până la plata unor penalități. Acest lucru va fi posibil numai dacă sunt înregistrați...

 • România, în stare de alertă ( 15 Mai 2020 )

  România a intrat, de astăzi, în stare de alertă, după două luni de stare de urgență! Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru...

 • Adrian Năstase, la judecată cu Iohannis și Orban ( 14 Mai 2020 )

  Nemulțumit că i s-a retras Steaua României, Adrian Năstase i-a chemat în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Fostul politician a deschis un proces la Curtea de Apel București și cere judecătorilor să anuleze...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2