Date companie
 
 
 
 

Porci achiziționati ilegal din Ungaria, confiscați cu ajutorul trupelor speciale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transport, pecica, Ungaria, speciale, porci, nadlac, trupe, confiscati
 

Acțiune în forță, la Pecica, în județul Arad, pentru confiscarea a peste 150 de porci, transportați în condiții greu de imaginat și fără acte de proveniență. Trupele speciale au descins chiar în curtea sediului poliției, acolo unde se aflau parcate microbuzele și camionetele suspecte. Animalele aflate în interior nu aveau nici apă, nici mâncare. Potrivit oamenilor legii, acestea fuseseră achiziționate, la prețuri mici, din Ungaria, și urmau să fie vândute în județele Teleorman și Galați.

AMBIANȚĂ "Ce se întâmplă? I-am cumpărat pe bani și să-i ia domnul doctor să-i bage în buzunar?"

VOX "I-am cumpărat, nu i-am furat! Nu știu de ce ne acuză ei, pentru că noi i-am cumpărat de pe asfalt, de la piața de la Nădlac. Ei ne acuză că am trecut vama, dar nici nu știu unde e vama. N-am trecut niciodată."

VOX "- Unde-i duceați? - Pentru noi, acasă, unde să-i ducem? - Câți aveți? - 24."

VOX "De la oameni, de acasă, 10-15 bucăți, cât are, și vrea să-i ia pe toți. N-avem acte, dar omul, dacă ne dă 2-3 purcei, cum să ne dea acte?"

SORIN IERCAN, medic, D.S.V.S.A Arad "Au fost transportați cu mijloace de transport neautorizate pentru transportul de animale. Se pare că nu au nici acte de proveniență. Se bănuiește că ar proveni ori din Ungaria, ori din satele din jur."

Porcii au fost confiscați și duși la o fermă din Nădlac, iar transportatorii au fost amendați cu câte 4.500 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2