Date companie
 
 
 
 

Poștașii au protestat în fața prefecturilor din țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, salariu, director, ore, conditii, cagule, postasi, suplimentare, prefecturi, lucru
 

Nemulțumiți de managementul Poștei Române, de condițiile de lucru și de faptul că nu li se plătesc orele suplimentare, sute de poștași, din mai multe orașe, au protestat în fața prefecturilor. Protestatarii au purtat măști și cagule pe față, pentru a-și manifesta disprețul față de conducerea companiei. Oamenii spun că directorul și-a aprobat un salariu de 7.500 de euro, în condițiile în care salariul mediu primit de subalterni este de aproximativ 1.000 de lei. Poștașii clujeni i-au înaintat prefectului un memoriu, iar acesta a promis că actul va ajunge pe masa Guvernului.

VOX "În ultimii trei ani de zile, de când la conducerea companiei se află politica, această companie nu este aprovizionată din punct de vedere al rechizitelor, al tehnicii de calcul, transportului, cu absolut nimic."

VOX "Purtăm cagulă, nu de frică, ci în semn de revoltă față de conducerea Poștei Române, care umblă numai cu amenințări."

VOX "Orele suplimentare nu ni se mai plătesc, diurne nu mai au șoferii, mașinile încep să se deterioreze."

Și la Buzău, aproape 70 de poștași au protestat în fața prefecturii.

VOX "În loc să creeze locuri de muncă, să poți să mergi mai departe, ei desființează. Atunci, ce relansează, dacă ne desființează mai mult de jumătate? Cine o să facă atâta muncă?"

VOX "Protestăm pentru că vor să ne ia salarii, tichete, bonuri de masă."

Poștașii din întreaga țară sunt hotărâți să continue protestele până când li se vor rezolva solicitările.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2