Date companie
 
 
 
 

”Poveste cu aburi de alcool”, relatată cu umor de pompierii gorjeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, gorj, isu, femeie, barbat, beat, rapa, amuzant
 

Intervențiile echipelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență nu sunt întotdeauna în cazuri dramatice. Uneori, salvatorii fac publice situații de-a dreptul umoristice, spre amuzamentul publicului. Cu un astfel de caz au avut de-a face pompierii din Gorj, chemați să salveze un bărbat căzut într-o râpă. O femeie i-a chemat să-l salveze pe bărbat, dar, când au ajuns la fața locului, au avut o mare surpriză. Salvatorii și-au dat seama că omul era mort de beat și că derapase în prăpastie din cauză că nu se mai putea ține pe picioare. După ce l-au recuperat din râpă, pompierii au postat întâmplarea pe facebook, sub titlul „Poveste cu aburi de alcool”.

„Ieri, mai pe înserat, o doamnă sună la 112:
- Alo, pompierii?
Dispecerul: - Da, doamnă! Ce urgență aveți?
Doamna: - Domnule, este un bărbat căzut într-un șanț și este foarte abrupt! Nu știu ce s-a întâmplat cu el. L-o fi bătut cineva și l-a aruncat aici.
Dispecerul: - Unde, doamnă?
Doamna: - La Tâlvești, domnule! Veniți repede că geme de durere săracul!”

În urma alertei, au fost mobilizate o echipă de pompieri de la I.S.U., o echipă de la Salvamont și o ambulanță, care au ajuns cu toată viteza, la locul așa-zisului accident. ”Sunt momente în care ți-ai dori să ai aripi pentru că de tine depinde viața unui om!”, scriu pompierii în postare. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au văzut pe bărbat zăcând nemișcat pe fundul râpei.

„Băieții coboară cu tot echipamentul pregătiți să facă tot ce pot pentru a-i salva viața bietului om. Era cu fața în jos și îi sunt verificate semnele vitale. Omul începe iar să geamă și cu mare grijă este întors cu fața în sus. Acum apare surpriza! Omul nostru duhnea bine a alcool și, dintr-o dată, își revine complet. Nu-l mai doare nimic. Probabil nici nu-l duruse vreodată, iar probabil gemetele proveneau de la efectul alcoolului care ajunsese într-o cantitate mare în sângele domnului și-i afectase creierul”, se mai arată în postare.

După ce a dormit pe iarbă, bărbatul a reușit să plece pe picioarele lui spre casă. În postarea de pe facebook, pompierii mai precizează că bărbatul turmentat s-a enervat la culme, când a văzut atâtea echipaje de intervenție lângă. ”De examinare medicală sau să fie transportat la spital nici n-a vrut să audă, așa că nu ne-a rămas decât să-l ajutăm să iasă din prăpastie, să încercăm să-i fixăm traiectoria și să sperăm că nu va mai „derapa” până când va ajunge acasă și se va pune în pat unde sigur îi va trece de „boala” de care suferea”, au mai scris salvatorii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2