Date companie
 
 
 
 

Prăpăd în mai multe județe din cauza vântului! Mai multe mașini au fost distruse

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, copaci, prăpăd
 

Prăpăd din cauza vremii în mai multe zone din țară! În Suceava, 10 localități au rămas fără curent, după ce vântul a suflat cu viteze de până la 80 de kilometri pe oră. În Alba-Iulia, acoperișul unui bloc a fost smuls și aruncat peste mașinile parcate. Opt autoturisme au fost grav avariate.

VOX: "Aici pe locul de parcare al prietenului meu, am venit de 1 decembrie la Alba și am parcat în siguranță în spatele blocurilor. A căzut acoperișul."

VOX: "A fost vânt puternic și ne-am trezit cu acoperișul de pe bloc, pe mașină. Aveți pagubă mare? Destul de mare, parbrizul, mai multe."

Oamenii au sunat imediat la pompieri să ceară ajutor.

AMBIANȚĂ (Trag de table)

VOX, reprezentant poliție: "S-a intervenit cu drujbe, (...) urmează să fie încărcate și transportate."

Probleme din cauza vântului au fost și în Suceava și Botoșani. În Harghita, aproximativ 300 de copaci doborâți de rafale au blocat șoseaua dintre Gheorghieni și Praid, pe o distanță de 25 de kilometri. Un pompier a fost rănit în timp ce încerca să deblocheze circulația. În județul Maramureș, ploile torențiale au făcut ravagii.

Mai multe străzi, curți și terenuri agricole au fost inundate. Și într-o localitate din Cluj, apa care s-a scurs de pe dealuri a inundat drumul, dar și mai multe gospodării.

AMBIANȚĂ (Curge apa)« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor ( 20 Februarie 2021 )

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 • Percheziții, la hoții de lemne din județul Alba ( 21 Decembrie 2020 )

  Percheziții în județul Alba, la persoane bănuite că au tăiat copaci ilegal. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au descins la 23 de adrese.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Persoanele afectate de inundații, sprijinite de către autorități ( 24 Iunie 2020 )

  Șeful statului, îngrijorat din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd în majoritatea regiunilor țării! Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate românilor afectați de efectele vremii nefavorabile și a dat asigurări că aceștia vor fi ajutați.

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2