Date companie
 
 
 
 

Prefectul de Sibiu dă vina pe ursul vitezoman

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prefect, viteza, sibiu, omorat, urs
 

Nu numai la Galați sunt probleme în administrarea crizelor la nivel local! Un alt reprezentant al Executivului în teritoriu a încercat să justifice proasta coordonare și bâlbâiala autorităților soldată cu execuția ursului care a colindat prin Sibiu prin faptul că ”ursul se deplasa cu o viteză foarte mare”.

VASILE-CRISTIAN ROMAN, prefectul județului Sibiu ”Ideea a fost ca acest urs sa fie imobilizat prin tranchilizare. Din păcate, pentru noi acest urs se deplasa cu o viteză foarte mare. Practic, a traversat tot orașul. În tot timpul acesta, echipele de intervenție au fost după el. În final, situația a impus măsurile care s-au luat.”

Ursul care a fost omorât miercuri, la Sibiu, a fost impuscat prima data cu tranchilizant, dar fără succes. După o jumătate de oră, un vânător chemat în ajutor de polițisti a împușcat mortal animalul aflat în curtea unei fabrici de mobilă. Incidentul i-a indignat pe sibieni! Oamenii au hotărât să organizeze un marș de protest și cer demisia celor care au gestionat criza.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2