Date companie
 
 
 
 

Pregătiri de Paște, la Favorit TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pregatiri, program, paste, invitati, raluca, favorittv, specxtacol
 

La Favorit TV, pregătirile pentru programul de Paște sunt în toi. De Sfintele sărbători pascale, îndrăgita prezentatoare Raluca Diaconu vă așteaptă la Favorit TV cu muzică pe sufletul românului, tradiții ca la așa mare sărbătoare creștină și multă voie bună, alături de artiștii dumneavoastră preferați.

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Le pregătim niște ediții speciale, cu adevărat frumoase pe care le-am realizat în platoul exterior al Centrului Național Media, la televiziunea Favorit. Sunt ediții cu o mulțime de copii talentați, avem ediții cu artiști de renume, cu artiști mari ai țării noastre, din domeniul muzicii populare, avem ediții și cu tineri interpreți foarte talentați.”

VOX „- Îți place să încondeiezi ouă? - Da, îmi place foarte mult. - De la cine ai învățat? De la mama mea.”

VOX „Eu m-am învățat singură. Mi-a plăcut foarte mult să pictez și am început.” 

VOX „- Ce îți dorești de la iepuraș? - Multă sănătate și multe dulciuri.” 

VOX „- Ce obicei îți place să faci cel mai mult de Paște? - După ce încondeiez ouă să o ajut pe mama să frământe cozonacul.” 

Echipa de producție de la Favorit TV și echipa tehnică din regie pregătesc programul pas cu pas.

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Practic ce e mai bun din muzica populară se vede și anul acesta de Paști, la televiziunea Favorit, televiziunea cântecelor noastre.” 

Artiștii cunoscuți și îndrăgiți de românii au dorit să transmită câte un gând bun de încurajare în aceste vremuri grele pentru toți.

MĂDĂLINA HILBOREA, interpretă de muzică populară „Fie ca această sărbătoare sfântă să ne aducă tuturor românilor multă sănătate, pace și liniște sufletească.” 

MARIUS ZGÂIANU, interpret de muzică populară „Le doresc tuturor românilor să aibă parte de un Paște Luminat cu iubire și cu cei dragi alături, pentru că eu cred că asta este cel mai important să fim cu cei dragi alături.” 

ANDRA MATEI, interpretă de muzică populară „În primul rând, Paște fericit cu sănătate, cu toți cei dragi aproape și să trecem cu bine peste toate provocările vieții.”

GEORGIANA PĂDURARU, interpretă de muzică populară „Le urez sărbători luminate, binecuvântate. Vreau să fiți responsabili pentru această perioadă și să urmăriți în continuare toate emisiunile pe care acest trust le realizează de fiecare dată cu foarte mare succes.” 

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Românilor le doresc să găsească în ei resurse spirituale să depășească perioada pe care, iată,încă o parcurgem și să se bucure cu adevărat de sărbătorile pascale.” 

Nu ratați programele speciale pregătite de Favorit TV, de Paște, pentru toți românii!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2