Date companie
 
 
 
 

Pregătiri în Capitală, înainte de marea finală Europa League

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, urgenta, bilete, europa, pregatiri, politie, inspectoratul, medicale, caini, curatenie, echipaje, finala, league
 

Masuri exceptionale, desfasurare de forte fara precedent si vigilenta pe masura! Autoritatile Bucurestiului incearca, astfel, sa se asigure ca finala Europa League, din aceasta seara, nu va aduce surprize neplacute, iar oaspetii spanioli nu vor avea motive sa regrete ca au venit la Bucuresti pentru marele spectacol sportiv. Deocamdata, zona din jurul Arenei Naționale unde se va desfășura finala Europa League s-a transformat într-o adevarata fortăreață. Oficialii Capitalei spun că s-au pregătit pe toate fronturile. Peste 100 de echipaje medicale asteapta doar un semnal ca sa intervina in caz de nevoie, trei mii de polițiști vor patrula în tot orașul, iar echipajele de la ISU sunt in alerta pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. In plus, in toata zona s-a facut curatenie luna, maidanezii au fost deportati in locuri special amenajate, iar șoferii au fost notificați ca nu cumva să parcheze mașinile pe șosea.

VOX "Proprietarii vor primi amenzi, cum au primit de fiecare dată. Orașul este full. Vor veni foarte multi oameni din afară, din afara Bucureștiului. Unde să-și parcheze mașinile?"

Totusi, oamenii prefera sa-si mute autoturismele de bunavoie, de teama sa nu le gaseasca vandalizate.

VOX "Dacă aici aș găsi-o spartă, mi-ar conveni? E mai greu de găsit, dar dacă te duci un cartier mai încolo. Până la urmă, o dată pe an se întâmplă lucru asta în cartier."

Pregatite pentru a face fata oricaror situatii, forțele de ordine au intrat în dispozitiv.

BOGDAN OPRIȚA, medic sef, S.M.U.R.D. București "De la SMURD, în momentul de față din București și din țară vor fi un total de 59 de medici și 60 de asistenți."

Biletele pentru finala Europa League s-au epuizat de mult. In schimb, pe internet si in preajma Arenei Nationale a inflorit comertul cu ravnitele bilete. Doritorii își pot achizitiona tichete la negru, dar cu un preț si de zece ori mai mare. Vestea buna pentru cei care nu au bilete la meci este aceea ca în Piața Constituției a fost amenajată cea mai mare zonă de vizionare a finalei Europa League pe ecrane uriase.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2