Date companie
 
 
 
 

Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, protest, bucuresti, miting, diaspora, victoriei, Jandarmerie
 

Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest. În această dimineață, un cort, o rulotă și un banner erau deja amplasate în Piața Victoriei.

VOX ”Am venit pentru a sprijini această acțiune deosebită, pentru a curăța sistemul politic de tot ce înseamnă neghină, putregai, tot ce înseamnă negativ.”

VOX ”Dacă opinia publică nu va acționa în acest sens, atunci cine să acționeze?”

VOX ”Eu sunt veteran în Piața Universității. Datorită manifestărilor din piața Universității se datorează această democrație, așa cum e ea.” 

VOX ”E total inutil, că nu putem schimba niște hoți cu alți hoți. Singura soluție e o dictatură militară, stil Franco sau Antonescu.” 

VOX ”Nu mă voi duce, pentru că sunt cu muncă, treburi.” 07 39.

Mitingul de mâine anti-PSD nu are organizatori oficiali. Practic, este initiat de mai multe asociatii si platforme civice, care au notificat Primaria Capitalei cu săptamâni în urmă. Oamenii au fost chemați la protest prin intermediul rețelelor de socializare.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter  ”Pentru mitingul de mâine, forțele de ordine vor fi suplimentate. Pentru a evita incidentele, jandarmii îi îndeamnă pe protestatari să nu recurgă la violențe și să nu se lase instigați de grupuri care vor avea astfel de manifestări." 

Potrivit Jandarmeriei Române, au fost lansate în spațiul public mesaje și amenințări cu moartea la adresa jandarmilor care vor asigura ordinea la protestul din Piața Victoriei. Astfel de atitudini și manifestări violente nu vor fi tolerate, iar jandarmii nu vor sta impasibili subliniază Jandarmeria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2