Date companie
 
 
 
 

Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, protest, bucuresti, miting, diaspora, victoriei, Jandarmerie
 

Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest. În această dimineață, un cort, o rulotă și un banner erau deja amplasate în Piața Victoriei.

VOX ”Am venit pentru a sprijini această acțiune deosebită, pentru a curăța sistemul politic de tot ce înseamnă neghină, putregai, tot ce înseamnă negativ.”

VOX ”Dacă opinia publică nu va acționa în acest sens, atunci cine să acționeze?”

VOX ”Eu sunt veteran în Piața Universității. Datorită manifestărilor din piața Universității se datorează această democrație, așa cum e ea.” 

VOX ”E total inutil, că nu putem schimba niște hoți cu alți hoți. Singura soluție e o dictatură militară, stil Franco sau Antonescu.” 

VOX ”Nu mă voi duce, pentru că sunt cu muncă, treburi.” 07 39.

Mitingul de mâine anti-PSD nu are organizatori oficiali. Practic, este initiat de mai multe asociatii si platforme civice, care au notificat Primaria Capitalei cu săptamâni în urmă. Oamenii au fost chemați la protest prin intermediul rețelelor de socializare.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter  ”Pentru mitingul de mâine, forțele de ordine vor fi suplimentate. Pentru a evita incidentele, jandarmii îi îndeamnă pe protestatari să nu recurgă la violențe și să nu se lase instigați de grupuri care vor avea astfel de manifestări." 

Potrivit Jandarmeriei Române, au fost lansate în spațiul public mesaje și amenințări cu moartea la adresa jandarmilor care vor asigura ordinea la protestul din Piața Victoriei. Astfel de atitudini și manifestări violente nu vor fi tolerate, iar jandarmii nu vor sta impasibili subliniază Jandarmeria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul grefierilor, în Piața Victoriei ( 22 Martie 2019 )

  Peste 1.500 de grefieri s-au adunat, vineri, să protesteze în Piața Victoriei. Grefierii sunt nemulțumiți din cauza volumului mare de activitate și cer suplimentarea schemelor de personal și elaborarea unui nou statut al profesiei, care...

 • Proteste ale transportatorilor ( 20 Martie 2019 )

  Transportatorii, din nou în stradă! Sute de membri ai Federației Operatorilor de Transport au protestat timp de cinci ore în Piața Victoriei din Capitală.

 • S-a dat startul simulărilor la bac ( 18 Martie 2019 )

  Au început simulările pentru examenul național de Bacalaureat. Aproximativ 300.000 de elevi din clasele XI-a și a XII-a participă la probe. Prima probă a a fost cea la limba și literatura română. Marți va avea loc proba la limba...

 • Mobilierul stradal, scos de pe lista de priorități a municipalității ( 18 Martie 2019 )

  Primarul general Gabriela Firea a cerut, luni, Societății Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București S.A. anularea de urgență a licitației pentru mobilier urban cu valoare estimată la peste 110 de milioane de lei.

 • Protestul ”RomâniaVreaAutostrăzi” a atras susținători din întreaga țară ( 15 Martie 2019 )

  România a luat pauză 15 minute! Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de Ștefan Mandachi a devenit unul național. Zeci de mii de oameni, angajați la stat sau la privat, din multe orașe din țară, au încetat activitatea...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 26 Mar. 2019

1 EUR = 4.7564 RON
0.0026
1 USD = 4.2005 RON
-0.0008
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2