Date companie
 
 
 
 

Pregătiri pentru o călătorie în jurul lumii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Anunt festival
 

Pregătiri pentru Festivalul Regional "Călătorie în jurul lumii", ediția a XIV-a! Reprezentanții Școlii Gimnaziale Nr. 169, elevii și profesorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, pentru că instituția de învățământ este și gazda evenimentului.

MIHAELA CONDURACHE, director, Școala Gimnazială Nr. 169

"Școala Gimnazială Nr. 169 are plăcerea de a vă invita la Festivalul "Călătorie în jurul lumii", ce se va desfășura la noi în curtea școlii în data de 7 iunie 2024, începând cu ora 9:00. La acest festival participă elevi din cadrul unităților de învățământ din Sectorul 6. Este un festival cu tradiție pentru unitatea noastră de învățământ, festival care ne permite să întărim relația cu comunitatea și mai ales cu celelalte instituții de învățământ din Sectorul 6 al municipiului București."

EMILIA MIHAELA MICLOI, profesor, Școala Gimnazială Nr. 169

"Festivalul "Călătorie în jurul lumii" are ca subtitlu tradiții și obiceiuri de pe mapamond, presupune implicarea elevilor școlari și preșcolari, în probe precum dans, muzică, dar avem și secțiuni de afiș, machetă, modelaj, în concordanță cu tema festivalului. Fiecare unitate de învățământ își alege o țară pe care o reprezintă prin mijloacele pe care le-am menționat mai devreme. Festivalul a ajuns la a XIV-a ediție, s-a născut în anul 2010 prin colaborarea cu asociația de părinți, din dorința de a promova atât educația interculturală, cât și de a sprijini elevii care au aptitudini deosebite în comunicare sau aptitudini deosebite în domenii ale artei precum am spus mai devreme, dans, muzică, pictură, modelaj, tehnică, să își dezvolte aceste aptitudini și să îi susținem în promovarea acestora."

Așadar, pe 7 iunie, copiii își pot arata abilitățile, la acest festival dedicat lor și vor primi diplome și premii.


Pregătiri pentru o călătorie în jurul lumii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2