Date companie
 
 
 
 

Pregatiri pentru spectacolul de Revelion, în Piața Constituției din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, artisti, pregatiri, spectacol, revelion, constitutiei, scena, ecrane
 

Mai sunt câteva zile până la revelion, iar pregătirile sunt în toi! Bucureștenii care vor dori să petreacă revelionul în Piața Constituției vor avea parte de un spectacol de excepție, în noaptea dintre ani. Pe scenã vor urca artiști, precum Loredana, Delia, Puya, Connect-R, Smiley & Friends și trupele Mandinga, Voltaj și Vunk. Peste 80 de tehnicieni trudesc, în Piața Constituției, pentru ca scena de 280 metri pãtrați să fie gata la timp. Ecranele, care vor fi luminate cu tehnologie led, au o suprafațã de 250 metri pãtrați.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "O să facem de așa fel, încât, pe 30, să primim și artiștii care își fac repetițiile. Totul, să iasă bine!"

130 de artiști vor evolua pe scena din Piața Constituției, în noaptea dintre ani.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "- La câți oameni vă asteptați? - M-au obișnuit bucureștenii cu vreo 40.000, 50.000. Avem locuri pentru toată lumea și eu sper ca toată lumea să se simtă bine."

Spectacolul va începe la ora 20.00 și se va încheia în jurul orei 01.00. Cerul va fi luminat timp de 15 minute, cu peste 20 de tone de artificii, care au fost special importate, pentru acest eveniment, din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie și China. Accesul la spectacolul-maraton din Piața Constituției este gratuit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2