Date companie
 
 
 
 

Premierul a pășit în noul an la Predeal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, premierul, revelion, predeal, sotia, fiice
 

Premierul Emil Boc a petrecut Revelionul în stațiunea Predeal, împreună cu soția și cu cele două fiice. Șeful de la Palatul Victoria le-a transmis românilor un mesaj de anul nou.

EMIL BOC, prim-ministru "Dupã vremea rea vine si vreme bunã! Asta ar fi cel mai bun mesaj pentru 2011 si încetul cu încetul ne ducem spre directia bunã! La multi ani! Procesul de reformare a statului a început din 2010. Partea cea mai grea a trecut în 2010. "
OANA BOC, soția premierului -Mamelor ce le transmiteti? Dumneavostrã ati stat acasã doi ani? -Cu cea micã a stat un an si cu cea mare doi! Aceleasi optiuni le au mamele si astãzi! -Cum este mai bine? -Cum doreste fiecare! -Pentru un copil este important sã stea lângã pãrinti în primii ani de viatã? -Categoric!"

Nu doar premierul a petrecut noaptea dintre ani la Predeal, ci și președintele Traian Băsescu. Primul om in stat nu s-a mai dus în mijlocul oamenilor, așa cum făcea de obicei, din cauza faptului că niciun primar nu l-a invitat la petrecerile organizate în aer liber. Băsescu nu a pierdut, însă, ocazia de a le transmite guvernanților în frunte cu premierul Emil Boc să eficientizeze aparatul bugetar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crimă, într-o familie din Satu Mare ( 14 Iulie 2020 )

  Un bărbat din Satu Mare și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, crima s-a produs, luni seară, în jurul orei 21.00. Într-un moment tensionat...

 • Accident mortal cu un snowmobil furat, la Predeal ( 26 Ianuarie 2020 )

  Accident mortal cu un snowmobil furat, pe o pârtie din Predeal! Un băiat de 17 ani, care conducea snowmobilul, a murit și un altul, de aceeași vârstă, a ajuns în stare gravă la spital, după ce au intrat cu vehiculul într-un...

 • De Revelion, cu Favorit TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Favorit TV v-a pregătit o noapte pe cinste, la trecerea în 2020! Artiștii dumneavoastră preferați, Nicolae Botgros și "Lăutarii din Chisinău", Orchestra fraților Advahov, Mioara Velicu, Cristina Turcu Preda, Emilia Ghinescu sau Gheorghe Turda, alături de primitoarea gazdă Raluca Diaconu v-au fost alături, la final de 2019 și încă din primele minute ale noului an. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Superstiții de Anul Nou, în țară ( 31 Decembrie 2019 )

  Superstițiile fac parte din viața multora dintre noi. Iar de Revelion, mai mult decât oricând, păstrăm anumite obiceiuri pentru a ne asigura că ne va merge bine în anul următor. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2