Date companie
 
 
 
 

Premierul Emil Boc a preluat interimatul la Ministerul Muncii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ioan Botis, munca, decret, premier Emil Boc, interimat
 

Premierul Emil Boc va asigura interimatul la conducerea Ministerului Muncii, în urma demisiei lui Ioan Nelu Botiș. Boc a fost desemnat prin decret prezidențial, până când coaliția de guvernământ va desemna un nou ministru.

EMIL BOC, prim-ministru: "Am preluat temporar portofoliul pânã la nominalizarea titularului. Am discutat urgențele pe care le avem și lucrurile bune fãcute în acest Minister. Îi mulțumesc lui Botiș pentru că a reușit să promoveze câteva legi care au schimbat legislația muncii!"

IOAN BOTIS, fost ministru al Muncii: Sunt extrem de onorat că am făcut parte din cabinetul Boc. A fost pentru mine o perioadă extrem de bună din punct de vedere profesional. Dacă nu aș avea credința fermă că acest popor are un viitor, nu aș fi făcut niciun pas în direcția reformelor pe care le-am promovat".

Fotoliul de ministru al Muncii aparține PD-L, însă premierul Emil Boc a declarat că democrat-liberalii îi vor informa și pe colegii de coaliție cu privire la nominalizarea pe care o vor face.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2