Date companie
 
 
 
 

Premierul Emil Boc si rudele sale, cei mai premiati din tara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, boc, premier, distinctie, rude, Rachitele, diplome, fiii, satului
 

Rudele premieruluii Emil Boc sunt demne lauda! Asta ar putea fi concluzia, daca tinem cont de diplomele primite la sãrbãtoarea "Fiii Satului" din comuna Mãrgãu, localitate din care face parte si satul natal al premierului, Rãchițele, din județul Cluj. Cea mai importantã distincție i-a fost acordatã chiar premierului Emil Boc, deși nu a fost prezent la eveniment. Mitropolitul Clujului i-a oferit sefului Guvernului cea mai inaltă distinctie a Mitropoliei, "Crucea Transilvanã", la împlinirea a 100 de ani de la zidirea bisericii ortodoxe din Rãchițele.

IPS ANDREI, mitropolitul Clujului "-Distincția datã domnului premier, pentru ce a fost datã? -Dânsul a ajutat și la biserica aceasta, dar și la multe altele. Nu are vreo conotație politicã sau partinicã, ci oricine este în capul obștii și ajutã oamenii sã-și poatã desfãșura activitatea lor și spiritualã și materialã sunt vrednici de cinste."

Diplome de aleasã cinstire au primit și fratele premierului, Ioan Boc și nepoata premierului, Mihaela Boc.

MIHAELA BOC, nepoata premierului "Cred cã este vorba despre ceva premii legate de ... pentru beneficii aduse comunitãții."

Pãrinții premierului au primit din partea Primãriei Mãrgãu distincția pentru unul dintre cele mai longevive cupluri din comunã. Tatãl lui Emil Boc a mai primit o diplomã care atesta faptul ca este unul dintre cei mai bãtrâni oameni din sat.

AMBIANȚÃ "Premiem cuplurile în viațã, cele mai longevive. Începem cu familia Ioan și Anuța Boc. Îi poftim pe scenã. Pãrinții prim-ministrului României. Ei au dat prim-ministrul. Tanti Anuța, multã sãnãtate! Dã sã te pup. Sã fii sãnãtoasã și bucuroasã."

AMBIANȚÃ "Diploma și plicul. Sã-ți dea Dumnezeu sãnãtate, bucurie și mult noroc!"

La sfarsitul slujbei, IPS Andrei i-a acordat premierului Emil Boc "Crucea Transilvana", pentru "atasamentul fata de Biserica Ortodoxa si sprijinul acordat Mitropoliei Clujului". Premierul nu a fost prezent la manifestarile din satul natal, astfel ca distinctia ii va fi inmanata la Bucuresti.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2