Date companie
 
 
 
 

Premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, scandal, parlament, explicatii, orban, unifarm
 

Ludovic Orban, chemat în Parlament să dea explicații în legătură cu scandalul de la Unifarm! Senatorul PSD, Radu Oprea, a anunțat că social-democrații vor ca prim-ministrul să dea explicații în fața parlamentarilor, privind scandalul de corupție de la Unifarm, unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice în țara noastră.

RADU OPREA, senator PSD "PSD va iniția săptămâna viitoare prin grupurile parlamentare demersul pentru chemarea în Parlament a prim-ministrului Ludovic Orban pentru a explica legăturile dintre Guvern și cazul de corupție de la Unifarm. Premierul nu are dreptul să tacă, acuzațiile sunt mult prea grave și îl vizează direct și personal. Trebuie să răspundă la mai multe întrebări pe care le vedem, îl vedem că le evită și la toate întâlnirile cu presa nu a răspuns la faptul că există o legatură directă între dumnealui și administratorul firmei implicate în scandalul de corupție."

Ludovic Orban a răspuns acuzațiilor și a declarat că deși toată lumea încearcă să creeze o legătură între Guvern și directorul Unifarm, când au ajuns la conducere, liberalii l-au găsit deja în funcție pe Adrian Ionel. Premierul a mai declarat că nici el și nici alți colegi nu știau că la Unifarm s-ar derula proceduri care nu respectă legea sau că ar exista suspiciuni de corupție. Orban a subliniat, însă, că dacă cineva a greșit, trebuie să fie pedepsit.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2