Date companie
 
 
 
 

Premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, scandal, parlament, explicatii, orban, unifarm
 

Ludovic Orban, chemat în Parlament să dea explicații în legătură cu scandalul de la Unifarm! Senatorul PSD, Radu Oprea, a anunțat că social-democrații vor ca prim-ministrul să dea explicații în fața parlamentarilor, privind scandalul de corupție de la Unifarm, unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice în țara noastră.

RADU OPREA, senator PSD "PSD va iniția săptămâna viitoare prin grupurile parlamentare demersul pentru chemarea în Parlament a prim-ministrului Ludovic Orban pentru a explica legăturile dintre Guvern și cazul de corupție de la Unifarm. Premierul nu are dreptul să tacă, acuzațiile sunt mult prea grave și îl vizează direct și personal. Trebuie să răspundă la mai multe întrebări pe care le vedem, îl vedem că le evită și la toate întâlnirile cu presa nu a răspuns la faptul că există o legatură directă între dumnealui și administratorul firmei implicate în scandalul de corupție."

Ludovic Orban a răspuns acuzațiilor și a declarat că deși toată lumea încearcă să creeze o legătură între Guvern și directorul Unifarm, când au ajuns la conducere, liberalii l-au găsit deja în funcție pe Adrian Ionel. Premierul a mai declarat că nici el și nici alți colegi nu știau că la Unifarm s-ar derula proceduri care nu respectă legea sau că ar exista suspiciuni de corupție. Orban a subliniat, însă, că dacă cineva a greșit, trebuie să fie pedepsit.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tronsonul de autostradă Iernut - Chețani, deschis circulației ( 18 Septembrie 2020 )

  O nouă arteră rutieră importantă, deschisă circulației! Tronsonul Iernut - Chețani, parte din Autostrada Transilvania, însemnând aproape 18 kilometri de șosea în plus, a fost inaugurat, astăzi. La inaugurarea tronsonului...

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Nu se amână începerea școlii și nici alegerile locale, susține premierul Ludovic Orban ( 6 Septembrie 2020 )

  Școala începe în 14 septembrie, iar ideea de amânare a alegerilor, avansată de PSD, este ridicolă! Așa a declarat premierul Ludovic Orban, astăzi, la finalul întâlnirii cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Bistrița-Năsăud.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2