Date companie
 
 
 
 

Premierul Victor Ponta a bifat măsurile pentru mediul de afaceri, acum vrea să aplice măsuri sociale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, reducere, parlament, cas, executiv, codul, social, fiscal, afaceri, mediul
 

Premierul a anunțat, luni, că Executivul va trimite către Parlament proiectul de modificare a Codului Fiscal, privind reducerea contribuțiilor de asigurări sociale cu 5%. Prima cameră sesizată este Senatul, care ar putea vota proiectul de lege rapid, după dezbaterea în comisie, urmând ca deputații să-și dea votul la începutul lunii septembrie.

VICTOR PONTA, premierul României ”Noi votăm reducerea CAS-urilor. Dacă PDL și PNL votează împotrivă, cu atât mai bine. Dar eu cred că nu o să-i bage în seamă pe domnul Predoiu și domnul Iohannis, care, sincer, chiar nu au habar despre ce înseamnă CAS și ce se întâmplă în parlament. Cred că va fi un vot cvasiunanim.”

Premierul a mai precizat că, din punctul său de vedere, s-a făcut pentru mediul de afaceri ceea ce se dorea și anume, păstrarea cotei unice, scutirea de impozit a profitului reinvestit și reducerea CAS. Mai trebuie aplicate, însă, măsuri pe partea socială.

VICTOR PONTA, premierul României ”Am îndreptat, am dat înapoi pe salarii, dar sunt multe alte probleme, pe care le avem de îndreptat în perioada următoare, ca să simtă toată lumea această creștere economică și nu doar unii dintre noi.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2