Date companie
 
 
 
 

Premierul Victor Ponta, în vizită cu barca la sinistrații din județul Teleorman

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, sinistrati, ponta, guvern, bani, dig, case, infrastructura, barca, teleorman
 

Premierul Victor Ponta a ajuns cu barca, în zonele afectate de inundații din județul Teleorman.

AMBIANTA "În curte au mai fost, dar în casă acum a intrat. Of, hai să vedem unde facem digul, că degeaba. Ia uitați! Pe aici a adus peste tot deșeurile! Le-a împrăștiat peste tot!"

Șeful Guvernului le-a promis teleormănenilor construirea unui dig de apărare pentru localitățile afectate mereu de inundații.

AMBIANTA "- Din 2005, de fiecare dată când se umflă râul Teleorman suntem cu morcovul în fund. - Dacă nu facem digul, așa o sa fiți tot timpul. Ăla e un pericol pentru comuna asta. În 2005, acolo, s-a dus mult apa. - Au pus digul și acum vine incoace? Soluția e să facem digul și pe partea asta, nu?"

VICTOR PONTA, premierul României "Aici a fost inundație și în 2005, și în alti ani, și, soluția tehnică mi-a fost explicată, o să alocăm în prima ședință banii necesari pentru lucrările de sistematizare și sper să fie gata lucrările anul acesta. E o lucrare pentru această parte. Cât trebuie? 15 milioane de lei, cât e necesar, atâta alocăm. Imediat ce se fac toate procedurile, ajutăm cu materiale de construcție."

Banii alocați de Guvern vor merge atât la gospodarii care au rămas fără case în urma inundațiilor, cât și la Administrația Apele Române, pentru refacerea digurilor de protecție a râurilor. Infrastructura va fi consolidată după retragerea apelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alertă la Guvern ( 9 Martie 2020 )

  Anchetă epidemiologică la Guvern! Grupul de Comunicare Strategică anunță că o femeie de 42 de ani din București care a fost testată pozitiv cu coronavirus ar fi avut contact inclusiv cu persoane care lucrează în clădirea Guvernului!

 • Drepturi și obligații, în cazul anulării vacanțelor din cauza coronavirusului ( 3 Martie 2020 )

  Turiștii care vor să își anuleze vacanțele în zonele care nu se află în carantină din cauza coronavirusului chinezesc NU își vor primi banii înapoi și trebuie să respecte prevederile contractuale. Anunțul a fost făcut de Dragoș...

 • Guvernul Cîțu: modificare la Finanțe, unde este propus Lucian Heiuș ( 28 Februarie 2020 )

  Premierul desemnat, Florin Cîțu, a depus, la Parlament, lista de miniștri și programul de guvernare al Cabinetului său. Cîțu a anunțat că nu au fost făcute modificări majore în componența guvernului.

 • Programul de guvernare și lista miniștrilor, aprobate ( 10 Februarie 2020 )

  Componența Guvernului Orban și programul de guvernare, aprobate de conducerea PNL! Liberalii au explicat astăzi că formula Cabinetului rămâne aceeași. La fel și programul de guvernare, pe baza căruia Guvernul a fost învestit inițial. Din document au fost scoase însă obiectivele realizare. În schimb au fost adăugate câteva măsuri, din domeniul fondurilor europene, al lucrărilor publice și afacerilor interne.

 • Guvernul Orban II, în pregătire ( 7 Februarie 2020 )

  Lista Guvernului Orban II și programul de guvernare ar urma să fie prezentate Parlamentului, la începutul săptămânii viitoare. Conform legii, candidatul pentru funcția de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2