Date companie
 
 
 
 

Premierul Victor Ponta, în vizită cu barca la sinistrații din județul Teleorman

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, sinistrati, ponta, guvern, bani, dig, case, infrastructura, barca, teleorman
 

Premierul Victor Ponta a ajuns cu barca, în zonele afectate de inundații din județul Teleorman.

AMBIANTA "În curte au mai fost, dar în casă acum a intrat. Of, hai să vedem unde facem digul, că degeaba. Ia uitați! Pe aici a adus peste tot deșeurile! Le-a împrăștiat peste tot!"

Șeful Guvernului le-a promis teleormănenilor construirea unui dig de apărare pentru localitățile afectate mereu de inundații.

AMBIANTA "- Din 2005, de fiecare dată când se umflă râul Teleorman suntem cu morcovul în fund. - Dacă nu facem digul, așa o sa fiți tot timpul. Ăla e un pericol pentru comuna asta. În 2005, acolo, s-a dus mult apa. - Au pus digul și acum vine incoace? Soluția e să facem digul și pe partea asta, nu?"

VICTOR PONTA, premierul României "Aici a fost inundație și în 2005, și în alti ani, și, soluția tehnică mi-a fost explicată, o să alocăm în prima ședință banii necesari pentru lucrările de sistematizare și sper să fie gata lucrările anul acesta. E o lucrare pentru această parte. Cât trebuie? 15 milioane de lei, cât e necesar, atâta alocăm. Imediat ce se fac toate procedurile, ajutăm cu materiale de construcție."

Banii alocați de Guvern vor merge atât la gospodarii care au rămas fără case în urma inundațiilor, cât și la Administrația Apele Române, pentru refacerea digurilor de protecție a râurilor. Infrastructura va fi consolidată după retragerea apelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2