Date companie
 
 
 
 

Premierul Victor Ponta, în vizită pe șantierul de metrou din Drumul Taberei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, proiect, vizita, santier, pantelimon, manescu, drumul, taberei, metro, eroilor
 

Prima stație din magistrala de metrou Drumul Taberei-Pantelimon este gata! Utilajele au săpat tunelul pentru stația Orizont. Premierul Victor Ponta a fost pe șantier, pentru a verifica stadiul lucrărilor, și s-a declarat mulțumit de modul în care evoluează proiectul. Potrivit planurilor de contrucție, magistrala 5 ar trebui să fie gata în a doua jumătate a lui 2016.

VICTOR PONTA, premier "Voiam sa asist, alături de doamna Mănescu, la un moment simbolic: legatura între prima stație este facută! Am fost prezenti la inaugurarea unui tunel la Istanbul. Uite, că se poate și la noi!"

RAMONA MĂNESCU, ministrul Transporturilor "Nu mai rămâne decât să continue lucrul, să mențină ritmul. Vom urmări lucrările, astfel încât locuitorii din acest sector să se poată bucura și de traficul de la suprafață și de metrou!"

Tronsonul 1, Drumul Taberei — Eroilor, va avea zece stații și se va întinde pe o lungime totală de circa șase kilometri. La ultima rectificare bugetară, Guvernul a suplimentat fondurile cu 165 de milioane de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2