Date companie
 
 
 
 

Premii si promisiuni, pentru gimnastii noștri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : promisiuni, premii, antrenament, ministrul, interne, sala, sportivi, constructie, gimnaste, stroe, belu
 

Sportivii români încununați de lauri la Campionatul European de Gimnasticã de la Moscova au fost premiați de ministrul de Interne, Radu Stroe. Acesta i-a felicitat pentru cele șapte medalii obținute și le-a promis sprijin pentru construirea unei săli de antrenamente.

AMBIANȚÃ "Felicitãri pentru România, pentru Dinamo, pentru Ministerul de Interne. Dumneavostrã, meritați pentru toatã cariera!"

Dupã ce le-a înmânat florile, ministrul de Interne i-a invitat pe toți la masă. Antrenorul lotului național de gimnasticã, Octavian Belu, a profitat de ocazie pentru a-și spune pãsurile privind sala de antrenamente a gimnastelor.

OCTAVIAN BELU, antrenor gimnastică "Existã toatã documentația și toatã bunã-voința și a premierului pentru ca sala aceea de la Dinamo pe care o așteptãm. Sã fie începutã, pentru cã dacã este începutã sigur va fi și terminatã, în așa fel încât sã nu ne mai plângem de lipsa medicului și a altor facilitãți, înclusiv cele școlare."

Ministrul de Interne le-a promis cã va încerca sã urgenteze procedurile pentru construirea sălii de antrenamente din cadrul Complexului Sportiv Dinamo.

RADU STROE, ministrul de Interne "N-aș putea sã vã dau un termen acum, dar vom introduce toate motoarele. Avem o aniversare de 65 de ani la Clubul Dinamo și vrem sã fim cu sala gata. Cât mai repede, se discutã, s-a fãcut proiect. Eu zic cã o rezolvãm."

În competiția de la Moscova, cele mai multe medalii au fost obținute de Larisa Iordache și de Diana Bulimar. Larisa a venit acasã cu patru medalii, iar Diana, cu douã. La masculin, Flavius Koczi a castigat argintul la sãrituri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2