Date companie
 
 
 
 

Premiile Fundației ''Flacăra'', acordate într-o gală de excepție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ceremonie, premiile Flacara, castigatori, Teatrul National, N24 Plus, premii
 

Fundatia ''Flacara'', care editează cunoscuta revistă cu acelasi nume, si-a desemnat castigatorii pe 2010! Nouă personalitati ale vietii publice si o companie privata au fost premiati la Teatrul National din Capitala, in cadrul unei ceremonii fastuoase, care a fost difuzata in direct de N24 Plus. Marele premiu ''Flacăra'' a ajuns la Ivan Patzaichin, un reper in ceea ce inseamnă a trai performanța cu modestie.

IVAN PATZAICHIN : " Un lucru care imi rasplateste ceea ce am facut de-a lungul vietii mele, am incercat sa fac ceea ce stiu cel mai bine"

Literatură, teatru și film, muzică, arte plastice, știință, jurnalism, management și sport sunt categoriile pentru care organizatorii au ales cate un castigator. Premiul pentru literatura a fost adjudecat de scriitorul Radu Cosașu.

RADU COSASU - scriitor: "care ar fi asemanarea dintre o flacara si un artist? Se confunda, nu exista nicio deosebire, se aseamana pana la confuzie, artistul e cel care simte flacara in el"

GEORGE ARION - fundatia "Premiile Flacara Romania": "In ciuda devalorizarii la care asistam, am incredere ca exista oameni pe care merita sa-i pretuim si sa-i aducem in prim-plan"


Revista ''Flacara'' implineste anul viitor un veac de existență, iar pentru acest moment organizatorii pregatesc o gala cel putin la fel de reusita precum cea de luni seara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concurs de snowmobile, în stațiunea Stâna de Vale ( 23 Februarie 2019 )

  Motoare turate la maximum, în regatul zăpezii de la Stâna de Vale! 50 de participanți din din România și șase din Polonia s-au luat la întrecere în cadrul celei de-a șasea ediții a concursului de snowmobile EMF Extreme, organizat...

 • Liderii Uniunii Europene, la București ( 11 Ianuarie 2019 )

  Importanți lideri ai Uniunii Europene au venit la București! În cadrul ceremoniei oficiale de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene au fost prezenți președintele Klaus Iohannis, președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, premierul Viorica Dăncilă, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, președintele Consiliului European, Donald Tusk, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

 • Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași, printre cele mai frumoase teatre din lume ( 7 Ianuarie 2019 )

  Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași se află, din nou, pe locul al doilea în clasamentul celor mai frumoase teatre din lume! Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, pe pagina sa de pe rețeaua sa de socializare, după ce BBC a publicat recent un clasament în acest sens.

 • Ziua Drapelului Național ( 26 Iunie 2018 )

  România sărbătorește astăzi Ziua Drapelului Național! Tricolorul este simbol național, alături de stemă, sigiliu și imn, după cum prevede Constituția României din 1991 modificată și completată prin Legea de revizuire nr. 429/2003.

 • Competiție internațională de golf, la Pianu de Jos ( 10 Iunie 2018 )

  Golful câștigă teren în România! Clubul de golf Paul Tomiță și-a deschis porțile, în acest weekend, pentru primul eveniment din seria, PRO–AM Golf for Everyone, organizat de Asociația Golferilor Profesioniști la Pianu de Jos, în județul Alba.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2