Date companie
 
 
 
 

Preot de la Iași, găsit spânzurat în podul casei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, preot, spanzurat, divort, sotie, galata
 

Caz șocant, la Iași! Un preot din cartierul Galata a fost găsit spânzurat în podul casei. Sora sa este cea care a făcut cumplita descoperire și a alertat autoritățile. El nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio. Apropiații cred că preotul și-a pus capăt zilelor din cauză că se afla în divorț cu soția. De asemenea, cei din familie spun că era negru de supărare, după ce soția lui a plecat de acasă. Cei doi nu mai locuiau împreună de câteva luni, după ce femeia s-a mutat la București, împreună cu fetița lor. Preotul a rămas să stea cu băiatul lor, în vârstă de 18 ani. Mai mult, femeia ar fi cerut și ordin de protecție, în 7 august, împotriva soțului și soacrei. Judecătorii au acordat, însă, ordin de protecție doar împotriva soacrei, iar femeia a cerut divorțul.

prin telefon: ILIE SAVAN, călugăr „Este un păcat să îți iei viața singur, asta vă putem spune. Mai ales, fiind din hirotonie. Vă spun cinstit, eu nu aș face gestul acesta. Trebuie să trăim câte zile ne-a dat Dumnezeu. De înmormântat, poate fi înmormântat, dar fără slujbă, fără preot.”

OANA PASCARU, reporter „Potrivit învățăturii bisericești, oamenii care aleg să-și ia viața s-au lepădat de credința în Iisus Hristos și de nădejdea în Dumnezeu, iar necredința și deznădejdea sunt păcate despre care Sfânta Scriptură spune că nu se vor ierta. Biserica spune că o persoană care își ia viața nu poate avea parte de o slujbă de înmormântare, decât dacă aceasta nu se afla în deplinătatea facultăților mintale în momentul săvârșirii faptei.”

Deocamdată, se fac investigații pentru stabilirea circumstanțelor sinuciderii preotului de la Iași.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2