Date companie
 
 
 
 

Preotul închisorii din Bacău, suspectat că-i aproviziona pe deținuți cu telefoane mobile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, penitenciar, preot, ofiteri, anticoruptie, detinuti, telefoane, mobile, escrocherii
 

Caz șocant la Penitenciarul Bacău! Preotul închisorii este suspectat de trafic cu telefoane mobile, pentru deținuți. Ofițerii anticorupție, sprijiniți de mascați, au făcut percheziții, inclusiv în celule, și au audiat mai multe rude ale deținuților. În timpul descinderilor, slujitorul Domnului a fost prins cu patru telefoane mobile sub sutană, motiv pentru care a fost reținut.

VOX "Dorință de înavuțire mai multă!"

VOX "Poate a fost împins de ăla cu coarne, că au zis că e anul diavolului! Zic și eu așa, că sunt bătrână. Nu cred că un preot poate să facă așa ceva!"

Potrivit anchetatorilor, preotul îi ajuta, astfel, pe deținuți să înșele oamenii prin escrocherii cum este cea cunoscută sub numele "accidentul". După o perioadă de filaj, oamenii legii au reușit să identifice cu ce se ocupa omul bisericii.

FELIX BĂNICĂ, primprocuror, Parchetul Bacău "Au fost găsite telefoane și asupra lui, la percheziția corporală și în autoturismul cu care se deplasa. Este învinuit pentru luare de mită și introducerea de obiecte interzise în penitenciar."

Preotul penitenciarului era apreciat de șefii săi, pentru modul în care se credea că reușise să apropie deținuții de biserică.

CONSTANTIN GHERASIM, inspector, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului "Părintele Bălan, care slujește acolo din 2002, a slujit foarte frumos biserica. Nu a avut abateri și nu am avut probleme sub nicio formă, din partea acestuia."

Slujitorul bisericii suspectat de încălcarea legii nu a vrut să comenteze în niciun fel acuzațiile și refuză să colaboreze cu anchetatorii. El a fost dus în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2