Date companie
 
 
 
 

Președintele ales Klaus Iohannis a organizat o petrecere cu prietenii, la Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, petrecere, sibiu, prieteni, klaus, iohannis
 

Președintele ales, Klaus Iohannis, a sărbătorit la Sibiu, cu prietenii săi, câștigarea alegerilor prezidentiale. Printre apropiații care au participat la petrecerea organizată la reședința din Sibiu a noului președinte se numără profesori, medici și oameni de afaceri. Îmbrăcați la patru ace, oaspeții au venit încărcați cu flori și cadouri pentru președintele ales și pentru soția sa, Carmen. De la chef, nu a lipsit Marius Vecerdea, proprietarul unui club sportiv din Sibiu și partener de tenis al lui Klaus Iohannis. Acesta a adus în dar un coș umplut de soția sa cu produse tradiționale.

AMBIANȚĂ "- I-ați adus un cadou domnului președinte? - Da. - Ce cadou? - Nu știu, nu m-am ocupat eu."

De la petrecere nu a lipsit Radu Urdea, medicul familiei Iohannis, și soția sa, Ioana Urdea, arhitectul șef al Primăriei Sibiu.

AMBIANȚĂ "- Bună seara! - Mulțumim pentru întâmpinare! - E un motiv de bucurie, alegerea domnului Iohannis? - Desigur, pentru noi, pentru dumneavoastră și pentru toată țara."

Ultimul sosit a fost Paul Jurgen Porr, finul lui Klaus Iohannis, liderul Forumului Democrat al Germanilor. La poarta președintelui ales a bătut și o tânăra din Craiova, care i-a adus o vedere și două cărți religioase.

VOX "Cadou, sigur, nu dau nimic cu bani. Am și o vedere cu dedicație, special din Craiova. M-am gândit că trebuie să sosească acasă, la ora aceasta, și se pare că este deja acasă."

Vedrea din Craiova și cărțile au ajuns la Klaus Iohannis prin intermediul unuia dintre invitați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2