Date companie
 
 
 
 

Președintele Băsescu a semnat decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcția de ministru al Transporturilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pnl, Ramona Manescu
 

Președintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcția de ministru al Transporturilor. Și asta după ce europarlamentarul a fost propus de premierul Victor Ponta. Inițial, Biroul Politic Național al PNL a hotărât să transmită șefului Executivului două nominalizări- Nini Săpunaru și Ramona Mănescu. Liderii liberali au facut nominalizările la șefia ministerului Transporturilor, dupa ce deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcție, și-a retras candidatura. Președintele democrat-liberal, Vasile Blaga, nu a fost foarte încântat de nominalizarea Ramonei Mănescu.

 VASILE BLAGA, președintele PDL: "PNL, aflat în derutã, e condus de Ponta, nici nu mai au curaj sã propunã ei un ministru! Doamna Mãnescu are calitãți, dar niciuna care s-o recomande la ministerul Transporturilor. O sã vedem din nou calificarea la locul de muncã, românii sunt sãtui de calificarea la locul de muncã!"

Ramona Mănescu, de formație jurist, este europarlamentar din 2007, membru al grupului ALDE din Parlamentul European, coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională și membru în Comisia pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2