Date companie
 
 
 
 

Președintele Consiliului Județean Buzău, reținut pentru luare de mită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, buzau, mita, contracte, audieri, retinut, procurori, DNA, consiliul, judetean, afaceri, florin, cristinel, bigiu, colgiu
 

Președintele Consiliului Județean Buzău, reținut pentru luare de mită! Cristinel Bîgiu a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 70.000 de lei, respectiv 50.000 de lei, pentru atribuirea unui contract, intermediarul banilor fiind Florin Colgiu, finul șefului Consiliului Județean Buzău. După flagrant, procurorii u descins la locuința șefului Consiliului Județean, de unde au ridicat documente.

AMBIANȚĂ "- Ați primit sau nu ați primit mită? - Nu, nu am primit. - Și atunci de ce ați fost reținut? - O să aflăm, nu pot să vă spun eu."

Procurorii anticorupție au găsit asupra președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristinel Bîgiu, 50.000 de euro, bani ce reprezentau doar o tranșă din mita luată pentru a atribui ilegal un contract pe bani publici unui afacerist din Buzău. Cristinel Bîgiu a fost adus la audieri la sediul D.N.A. din București.

AMBIANȚĂ "- Nu am luat niciun ban. - Dar pentru ce erau banii respectivi? - Nu știu despre ce bani este vorba. - Vi s-a făcut flagrant?"

Finul lui Bîgiu, Florin Colgiu, șeful tinerilor liberali din județ, a fost și el reținut pentru complicitate la luare de mită în formă continuată.

AMBIANȚĂ "- De ce ați cerut banii? - A câta tranșă de bani era? - Nu știu."

Cristinel Bîgiu este la primul mandat de președinte al Consiliului Județean Buzău. El a fost și vicepreședinte al Consiliului Județean, prefect, senator, dar și director la mai multe firme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2