Date companie
 
 
 
 

Președintele Klaus Iohannis face revelionul la Sibiu. Primul mesaj de Anul Nou

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaj, revelion, anul, nou, iohannis
 

În pragul Noului An, mesaj optimism din partea noului președinte al României, Klaus Iohannis, primul prezentat cu acest prilej, în calitate de șef al statului.

KLAUS IOHANNIS, președintele României ”Dragi români din țară și din străinătate, încheiem un an care ne-a adus provocări și schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranța să devină realitate. Și o vom face împreună. Gândul meu se îndreaptă, azi, către voi toți, concetățenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, care își doresc un viitor mai bun în țara noastră. Către cei care, prin munca și inițiativa lor, duc România înainte. Către părinții și bunicii noștri, care ne-au croit un drum în viață. Gândul meu se îndreaptă, azi, către cei care slujesc sub drapelul României și al aliaților noștri și ne fac cinste, și către cei pentru care România înseamnă «acasă», oriunde s-ar afla. Aș vrea ca, de acum înainte, să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere și speranță. Aș vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalității, pe care cu toții ne-o dorim! Sărbători fericite și «La mulți ani»!”

Liderul de la Cotroceni va petrece Revelionul la reședința din Cisnădioara a consulului onorific al Austriei la Sibiu, omul de afaceri Andreas Huber. Potrivit Mediafax, la petrecere vor participa și prietenii familiei Iohannis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Sentință în cazul unui pedofil, care i-a făcut propuneri sexuale unei fetițe de 10 ani ( 23 Ianuarie 2021 )

  Prădătorii sexuali sunt în elementul lor, în lumea virtuală, iar copiii pot deveni ușor victimele acestora. Cazul unei fetițe de zece ani din Pitești, care a fost abordată de un pedofil, prin intermediul aplicațiilor de socializare...

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2