Date companie
 
 
 
 

Președintele Klaus Iohannis îi cere explicații lui Carmen Dan, ministrul Justiției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, sri, ministru, informatii, justitiei, iohannis
 

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a declarat dezamăgit de modul în care autoritățile au intervenit la protestele de miercuri seară din Capitală.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Solicit doamnei ministru de Interne și Jandarmeriei lămuriri scrise, urgente și clare. De ce și cum a fost posibil să fie lăsate elemente violente să distrugă o manifestație pașnică cu tot Ministerul de Interne de față acolo?"

Iohannis a spus că SRI a furnizat toate datele necesare.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Toată lumea, absolut toată lumea din structurile de forță a avut toate informațiile necesare. La Ministerul de Interne s-a știut foarte exact când, unde și ce grupuri se pregătesc pentru a "sparge" demonstrația."

În replică, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că datele primite de la SRI nu semnalau riscuri privind tulburarea ordinii publice, susținând că nu face această declarație ca răspuns la mesajul transmis de la Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis. Mai mult, Dan a precizat că informațiile primite fuseseră analizate în ședința de la minister din data de 1 februarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2