Date companie
 
 
 
 

Președintele Klaus Iohannis îi cere explicații lui Carmen Dan, ministrul Justiției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, sri, ministru, informatii, justitiei, iohannis
 

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a declarat dezamăgit de modul în care autoritățile au intervenit la protestele de miercuri seară din Capitală.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Solicit doamnei ministru de Interne și Jandarmeriei lămuriri scrise, urgente și clare. De ce și cum a fost posibil să fie lăsate elemente violente să distrugă o manifestație pașnică cu tot Ministerul de Interne de față acolo?"

Iohannis a spus că SRI a furnizat toate datele necesare.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Toată lumea, absolut toată lumea din structurile de forță a avut toate informațiile necesare. La Ministerul de Interne s-a știut foarte exact când, unde și ce grupuri se pregătesc pentru a "sparge" demonstrația."

În replică, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că datele primite de la SRI nu semnalau riscuri privind tulburarea ordinii publice, susținând că nu face această declarație ca răspuns la mesajul transmis de la Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis. Mai mult, Dan a precizat că informațiile primite fuseseră analizate în ședința de la minister din data de 1 februarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Persoanele afectate de inundații, sprijinite de către autorități ( 24 Iunie 2020 )

  Șeful statului, îngrijorat din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd în majoritatea regiunilor țării! Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate românilor afectați de efectele vremii nefavorabile și a dat asigurări că aceștia vor fi ajutați.

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții ( 9 Iunie 2020 )

  Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban...

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • România, în stare de alertă ( 15 Mai 2020 )

  România a intrat, de astăzi, în stare de alertă, după două luni de stare de urgență! Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2