Date companie
 
 
 
 

Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vizita, masuri, vaccinare, centrul, restrictii, Romexpo, iohannis
 

Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „Însă, vreau și cu această ocazie să atrag atenția publicului, vaccinarea singură nu rezolvă pandemia. Până când vom avea foarte mulți oameni vaccinați, este nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor impuse. Ne dorim cu toții să ne întoarcem cât se poate de repede la o viață normală, dar acest lucru este posibil dacă, pe de o parte, respectăm restricțiile, pe cealaltă parte, un număr important, 60-70% din populație trebuie să fie vaccinată și, atunci, dacă facem lucrurile așa cum trebuie, poate, deja, în această vară să ne întoarcem la o viață normală.”

La Complexul Expozițional Romexpo sunt 12 puncte de vaccinare, amenajate în Pavilionul C2. Potrivit Prefecturii Bucuresti, în Capitală, din numărul total al centrelor de vaccinare, 14 sunt, deja, operaționale, iar celelalte într-o fază avansată de amenajare. Acestea vor fi deschise etapizat, în funcție de cantitățile de vaccin alocate Bucureștiului și de cererile de imunizare înregistrate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina ( 6 Iulie 2021 )

  Turism și vaccinare! Prefectura Vâlcea a anunțat deschiderea unui centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina, în Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri, cel mai înalt punct al șoselei.

 • Noi oportunități de vaccinare, începând de astăzi ( 26 Mai 2021 )

  Companiile încep vaccinarea angajaților! Vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu, a anunțat că săptămâna aceasta, peste 40 de companii vor organiza centre de vaccinare la sediile lor, pentru a imuniza...

 • Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat verișoara și consătenii ( 23 Mai 2021 )

  Valeriu Gheorghiță a vaccinat locuitorii comunei în care a copilărit! Coordonatorul campaniei de vaccinare a participat la o acțiune de imunizare împotriva coronavirusului, desfășurată în comuna Izvoru, din județul Argeș, locul natal al medicului militar.

 • 40 de spitale bucureștene au început vaccinarea pacienților ( 18 Mai 2021 )

  În 40 de spitale bucureștene a început, astăzi, vaccinarea pacienților împotriva coronavirusului, atât în spitalizarea continuă, cât și în cea de o zi. Potrivit directorului D.S.P. București, Oana...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2