Date companie
 
 
 
 

Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vizita, masuri, vaccinare, centrul, restrictii, Romexpo, iohannis
 

Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „Însă, vreau și cu această ocazie să atrag atenția publicului, vaccinarea singură nu rezolvă pandemia. Până când vom avea foarte mulți oameni vaccinați, este nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor impuse. Ne dorim cu toții să ne întoarcem cât se poate de repede la o viață normală, dar acest lucru este posibil dacă, pe de o parte, respectăm restricțiile, pe cealaltă parte, un număr important, 60-70% din populație trebuie să fie vaccinată și, atunci, dacă facem lucrurile așa cum trebuie, poate, deja, în această vară să ne întoarcem la o viață normală.”

La Complexul Expozițional Romexpo sunt 12 puncte de vaccinare, amenajate în Pavilionul C2. Potrivit Prefecturii Bucuresti, în Capitală, din numărul total al centrelor de vaccinare, 14 sunt, deja, operaționale, iar celelalte într-o fază avansată de amenajare. Acestea vor fi deschise etapizat, în funcție de cantitățile de vaccin alocate Bucureștiului și de cererile de imunizare înregistrate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2