Date companie
 
 
 
 

Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu acțiunile ANAF-ului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ANAF, Klaus Iohannis
 

Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu acțiunile Fiscului! Acesta a declarat, în cadrul conferinței de presă de marți, că Fiscul lucrează ca pendulul, de la o extremă la alta. Totodată, șeful statului consideră că România este o țară în plină reformare, dar că este nevoie de un echilibru. Acesta a făcut referire la faptul că, adesea, Fiscul se ocupă de niște detalii care nu merită foarte multă atenție. Klaus Iohannis a răspuns și întrebărilor legate de închiderea firmelor de către ANAF.

KLAUS IOHANNIS, președintele României: "Domnule președinte, după cum știți (...) poate să funcționeze."

Premierul Victor Ponta a anunțat, marți, că activitatea unei firme va fi suspendată de ANAF doar dacă diferența de bani găsită în plus sau minus va fi de 300 lei sau 500 lei, iar decizia de suspendare va putea fi revocată în aceeași zi dacă este achitată o amendă reprezentând de 10 ori suma constatată ca fiind neînscrisă în contabilitate. Modificările vor fi operate de Guvern în această săptămână sau cel mai târziu săptămâna viitoare, premierul Victor Ponta arătând că este nevoie de o serie de "reglaje" care să prevină eventuale excese ale inspectorilor ANAF. Potrivit ANAF, 90% dintre cazurile instrumentate anul trecut de Direcția Antifraudă au vizat prejudicii de peste 1 milion de euro/dosar, iar în primele două luni din 2015 procenajul dosarelor de peste 1 milion de euro a fost de 87% din totalul sesizărilor penale înaintate organelor de anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Festivalul comunității săsești ( 1 August 2021 )

  Klaus Iohannis, prezent la festivalul comunității săsești din România! Șeful statului a declarat, la cea de-a IX-a ediție a evenimentului „Săptămâna Haferland”, organizată în satul Criț din județul Brașov, că desfășurarea festivalului reprezintă, pe de-o parte, un pas spre normalitate și pe de altă parte, întărirea cooperării dintre România și Germania.

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Klaus Iohannis a mers cu bicicleta la Palatul Cotroceni ( 23 Aprilie 2021 )

  Șeful statului, pe bicicletă, spre Palatul Cotroceni! Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei "Vinerea verde", inițiată de Ministerul Mediului, și a ales să vină cu bicicleta la serviciu.

 • Klaus Iohannis susține că românii au motive de a spera la normalitate ( 7 Aprilie 2021 )

  Mesaj optimist, de la Cotroceni! Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de încurajare, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în ceea ce privește revenirea la normalitate.

 • Klaus Iohannis susține că reîntoarcerea la normalitate este aproape ( 31 Decembrie 2020 )

  Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Anului Nou! Șeful statului a subliniat în urarea sa că reîntoarcerea la normalitate este din ce în ce mai aproape.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2