Date companie
 
 
 
 

Președintele nu a acceptat ultimele propuneri de remaniere ale PSD

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : remaniere, iohannis
 

Klaus Iohannis blochează planurile PSD! Președintele respinge ultimele propuneri de remaniere ale social democraților! Iohannis a anunțat că până după festivitățile de Centenar nu vor mai exista schimbări în Guvernul Dăncilă.

KLAUS IOHANNIS, președintele României 

"Așa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniștri toată ziua, bună ziua. De asta se ocupă PSD, să schimbe miniștri. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămâna.” 

“Eu nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare, care seamănă mai degrabă cu un carusel.” 

“În această săptămână, nu va mai exista nicio schimbare de miniștri”

Președintele a subliniat că în urma unei analize a constatat că în cei doi ani de guvernare PSD - ALDE au existat 70 de politicieni care au fost și sunt miniștri. Klaus Iohannis a declarat că lucrurile merg foarte prost în privința guvernării, iar PSD este deja la al treilea guvern în nici doi ani.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

„Guvernul este complet, n-are decât să lucreze!”

Klaus Iohannis nu a semnat decretele de revocare din funcție pentru Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, și pentru Lucian Șova, ministrul Transporturilor. În ședința CExN, conducerea PSD a decis ca înlocuitori pentru cei doi să fie Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, trezorierul PSD.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2