Date companie
 
 
 
 

Presedintele Traian Basescu a petrecut Revelionul la Predeal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, basescu, criza, familia, revelion, predeal, bugetar
 

Primul om in stat, președintele Traian Băsescu, a petrecut noaptea de Revelion la Predeal, împreună cu familia. Intr-un interviu acordat la Predeal, in prima zi a noului an, liderul de la Cotroceni spune că nu s-a mai dus în mijlocul oamenilor, asa cum facea de obicei, din cauza că niciun primar nu l-a invitat.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele României "Anul trecut am renuntat sã mai fiu într-o piatã, chiar era imediat dupã alegeri, am mers într-un restaurant, am iesit pe trotuar, am spus "La multi ani!". Ca sã te duci într-o piatã trebuie sã te invite un primar.

Președintele are și câteva dorințe pentru 2011. In primul rand, ca Romania să reușească să iasă din criză. De asemenea, ca guvernantii sa eficientizeze aparatul bugetar.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele României "Încã avem foarte multi functionari, încã avem un procent foarte ridicat al fondului de salarii în bugetul de stat. Încheiem anul cu mai putin de 1.270.000 de functionari, dar statul va trebui sã ajungã, în doi-trei ani, la un 900.000 de salariati ai sãi pentru a nu mai fi povarã pe cheltuielile publice."

Traian Băsescu va reveni in Capitala dumnică, după-amiaza.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2