Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu a promulgat Legea Educației

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, legea, educatiei, andronescu, marga
 

Atac dur al președintelui Traian Băsescu la adresa liderilor sindicali și a foștilor miniștri ai Educației, Ecaterina Andronescu și Andrei Marga. Șeful statului susține că aceștia sunt campionii dezinformării cu privire la Legea Educației. Mai mult, președintele a acuzat faptul că multe universități de stat au fost transformate în fabrici de diplome. În replică, Andrei Marga a declarat că liderul de la Cotroceni și-a trimis odrasla agramată în Parlamentul European.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele României "Prea multi tineri valorosi stau asistenti, în timp ce clanuri cu familiile lor stau pe functii importante. S-au format baroni ai Educatiei si multi pleacã pentru cã le e teamã cã îsi vor pierde privilegiile legii Marga."

Curtea Constituțională a decis că Legea Educației, pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului, este constituțională, așa că șeful statului a promulgat documentul.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele României " Legea educatiei se aseazã alãturi de noua Lege a pensiilor, de noua Lege-cadru a salarizãrii, în legile

Noua Lege a Educației vizează, printre altele, descentralizarea învățământului, stimularea competiției între școli și universități, evitarea politizării funcției de rector și incriminarea plagiatului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2