Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu anunță noi disponibilizări la M.A.I.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : disponibilizari, traian basescu, CSAT, MAI
 

Vești proaste pentru angajații Ministerului de Interne! La finalul ședinței C.S.A.T., președintele Traian Băsescu a anunțat un nou val de disponibilizări. Potrivit șefului statului, în 2011, au fost desființate 35.000 de posturi din acest sector.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Acest proces a inclus desființarea a 35 de mii de posturi neocupate, dar generau finanțare de fond de salariu, în acelați timp au fost disponibilizați 9.330 de angajați, în urma selecției făcute de MAI și acest proces va continua.(...) Procesul de restructurare trebuia să atingă limita de 10 mii de persoane, în acest an."

Liderul de la Cotroceni a adăugat că disponibilizările trebuie să-i vizeze cu "prioritate" pe cei veniți din afara sistemului, iar la angajări trebuie "să se facă loc promoției din 2011" de absolvenți ai școlilor de poliție. La ședința C.S.A.T., Băsescu a cerut și o colaborare mai bună între Serviciul Român de Informații și serviciile secrete ale M.A.I. și D.G.I.P.I..« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • „Z-Friday”, oferta M.A.I. pentru interlopi ( 14 Noiembrie 2020 )

  Și polițiștii au umor! Dovadă este "Z-Friday", oferta specială a Ministerul Afacerilor Interne cu ocazia Black Friday. Într-un mesaj postat pe pagina de facebook a instituției, M.A.I. anunță, în glumă, dar cu subînteles, superoferta...

 • Bastoane cu electroșocuri și căști cu viziere, achiziționate pentru polițiști ( 23 Septembrie 2020 )

  Bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizor, pentru polițiștii din structurile operative ale Ministerului Afacerilor Interne! Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române au fost achiziționate...

 • Vela: Au fost extrădate două persoane urmărite prin Interpol ( 14 August 2020 )

  Doi cetățeni care au comis infracțiuni internaționale vor fi extrădați din România în Statele Unite. Unul dintre ei era capul unei rețele de trafic de persoane care acționa în România, Mexic și Statele Unite ale Americii, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Verificări aspre, pe litoral ( 3 Iulie 2020 )

  Se înăspresc controalele în toată țara! Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu a anunțat că echipe operative vor face verificări pe litoral. Unde nu sunt respectate regulile se poate chiar suspenda activitatea, spune Despescu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2