Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Basescu, audiat la Judecătoria Sectorului 5

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, presedinte, proces, Judecatorie, surupaceanu, patriciu
 

Prezență-surpriză la Judecătoria sectorului 5! Președintele Traian Băsescu s-a prezentat miercuri în fața magistraților, pentru a fi audiat în procesul intentat deputatului PSD Mugureal Surupăceanu. Șeful statului îi cere parlamentarului plata unor daune morale în valoare de un leu, pentru declarațiile lui Surupăceanu legate de comercializarea produselor etnobotanice. Deputatul afirmase că Președinția si Guvernul favorizează consumul de droguri ușoare, prin publicarea unui raport care susține cã etnobotanicele trebuie interzise, dar nu incriminate imediat.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "-Sunteti supãrat pe domnul Mugurel Surupãceanu? -Nu, de ce sã fiu! -De ce ati cerut daune simbolice?-Pentru cã în primul rând mã intereseazã prestigiul institutiei si al meu, si pe urmã banii!"

Șeful statului a stat aproape o jumatate de oră la Judecatorie, timp în care a răspuns întrebărilor puse de Surupăceanu. Mai mult, a vrut să răspundă și celor anulate de instanță.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Nu am asteptãri decât la dreptate, sã se stabileascã dacã este corect! Spatiul public a ajuns atât de infestat si cuvântul rostit de politicieni mai ales atât de lipsit de responsabilitate încât eu cred cã justitia ar trebui sã facã ceva!"

Traian Băsescu a fost citat și în procesul intentat lui Dinu Patriciu. "Sămânța" de scandal a fost filmulețul difuzat înaintea alegerilor din 2009, în care președintele ar fi lovit un copil. Șeful statului l-a dat în judecată pe Dinu Patriciu, după ce omul de afaceri a declarat că a văzut cu ochii lui incidentul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2