Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu petrece un nou week-end pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, traian basescu
 

Fost marinar de cursă lungă, președintele Traian Băsescu nu poate sta departe de litoral, în sezonul estival, așa că a ales să petreacă un nou week-end printre turiștii din stațiunile de la malul Mării Negre. După ce, vineri, a luat parte la vernisajul expoziției dedicate regelui Ferdinand I, și a făcut o baie de mulțime în stațiunea Mamaia, șeful statului a acostat la vila sa de protocol de la Neptun. Traian Băsescu a fost întâmpinat de Garda de Onoare, care a intonat imnul de stat.

AMBIANȚĂ - fanfara cântă imnul

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "O părere personală și rog istoricii să nu se supere pe mine! Ferdinand I a fost șeful de stat care a făcut cele mai mari servicii neamului românesc."

Președintele nu a ratat prilejul de a transmite Comisiei de revizuire a Constituției, conduse de Crin Antonescu, să se inspire din Legea Fundamentală intrată în vigoare în anul 1923.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "- În baza acestei constituții și a modului cum funcționa statul român în perioada de după intrarea Constituției în vigoare, România a fost una din cele mai stabile țări, din punct de vedere economic. Cele mai stabile din lume. (...) - Ce ar trebui învățat din ea? - Principiile sănătoase de funcționare a statului. (...) Să fie la fel de bine gândită ca cea din 1923!"

Șeful statului a plecat apoi la Mamaia, acolo unde, alături de soție, s-a fotografiat cu turiștii de pe faleză.

AMBIANȚĂ (baie de mulțime, se fotografiază)

Băsescu s-a arătat dezamăgit de gunoaiele din Mamaia.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Mi-a plăcut aglomerația din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria. Dacă v-ați uitat, când să intri pe faleza Mamaiei, e murdar. (...) Nu aș putea să simt că mă odihnesc în Mamaia, prefer să stau în Neptun!"

Președintele a plecat apoi la restaurantul unui hotel de cinci stele din Năvodari, unde a luat cina cu soția sa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 • Național FM, pe litoral ( 26 August 2019 )

  Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2