Date companie
 
 
 
 

Prețurile RCA vor putea fi comparate pe o platformă online

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oferte, platforma, polita, rca, online
 

Șoferii vor putea compara ofertele RCA pe o platformă online oficială, pentru a alege cea mai convenabilă ofertă. Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România a anunțat că platforma va fi disponibilă curând și va permite compararea tuturor ofertelor de pe piață, la oricare dintre asiguratorii autorizați care au dreptul să practice această formă de asigurare pe teritoriul țării.

BIANCA ROTARU, reporter „Prin intermediul nou instrument, asigurații vor putea obține informații despre prețul poliței RCA, având, în același timp, siguranța respectării legislației în vigoare și criteriile de securitate a informațiilor.”

În piață sunt mai multe platforme online de comparare a ofertelor RCA, dar surse din industrie spun că aceste instrumente private nu ar afișa toate informațiile privind ofertele existente. Pentru a respecta legislația privind protecția datelor, datele de identificare ale consumatorilor vor fi protejate printr-un sistem criptat, care asigură confidențialitatea informațiilor. Totodată, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România a transmis că modul de funcționare al comparatorului și mijloacele tehnice de securitate vor asigura respectarea principiilor și regulilor de concurență, si aduce aminte ca pretul pentru polița de asigurare depinde de mai mulți factori, între care istoricul daunelor, vârsta șoferului, capacitatea cilindrică a vehiculului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2