Date companie
 
 
 
 

Prima carte despre pandemie, ”Covid, Colivia noastră”, lansată la Iași

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, lansat, Popescu, covid, colivia, noastra, soitu
 

A fost lansată prima carte despre pandemia de coronavirus! Volumul intitulat "Covid, Colivia noastră", coordonat de profesorul universitar, Laurențiu Șoitu, a fost lansat la Iași, în prezența unor personalități de frunte din mediul academic, cultural și religios. Compilație a mai multor genuri, jurnale personale, articole științifice, reportaje, postări de pe Facebook, volumul incită atenția tuturor celor care doresc să cunoască opinii avizate, dar și preluari din zona fake-news-ului .

LAURENȚIU ȘOITU, scriitor "Titlul este pentru unii scandalos, pentru altii sursă și de umor, dar noi, și veți vedea la sfârșit, fiecare dintre autori, că privim colivia, nu doar ca un spațiu în care ești închis, ci un spațiu în care ești apărat de prădătorii eventuali. Să ne imaginăm acele păsări care sunt apărate de colivie, nu sunt închise acolo pentru că le place stăpânilor să îi țină închiși."

“Covid, Colivia noastră” este un volum colectiv, semnat de președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, de Patriarhul Daniel, de medici, scriitori și actori.

RĂSVAN POPESCU, scriitor "Am mers pe formula unui jurnal, pe acestă periodă, mai ales pe prima perioadă, perioada aceea a lui ”Stai acasă”, periodaa cea mai dură și în care mi-am consemnat și impresiile și trăirile și așa mai departe."

Cele 48 de texte sunt împărțite în trei secțiuni: ”Vremuri de restriște”, ”Revenirea la experți” și ”Covid, Colivia noastră”.


Prima carte despre pandemie, ”Covid, Colivia noastră”, lansată la Iași

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2