Date companie
 
 
 
 

"Prima Casa 4", dupa Pasti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, boc, program, casa, fondul, prima, pasti, national, garantare
 

Programul "Prima Casa" va fi reluat dupa Pasti. De data aceasta, la program pot participa și cei care au mai avut în trecut o locuință, dar și actualii proprietari de imobile cu suprafețe mai mici de 50 de metri pătrați. Premierul Emil Boc s-a întâlnit cu reprezentanții Fondului Național de Garantare pentru IMM-uri, pentru a discuta despre "Prima casă". Guvernul a aprobat miercuri continuarea acestuia, fără a mai suplimenta fondurile alocate, dar mai este nevoie și de acceptul băncilor care pierd jumătate din garanția oferită de stat.

EMIL BOC, premierul Romaniei Orice tânar care e în program azi să nu își facă nicio poblemă, că nu are nicio ingerință în contractul lui, doar să își plătească ratele."

AUREL ȘARAMET, președinte, Fondul de Garantare "Toți potențialii clienți, care vor o casă, indiferent dacă au avut sau nu au mai avut, au vândut sau nu au vândut și suplimentar cei care dețin apartamente sub 50 de metri pătrați pot să acceseze!"

EMIL BOC, premierul Romaniei "Vrem să ne asigurăm că prin decizia luată, alte 40 de mii de famili vor putea beneficia de garanții guvernamentale în Programul "Prima casă", cu un avans de 5 %, cu împărțirea riscului garanției între stat și bancă.

Dupa sărbătorile de Paști, cei care doresc sa beneficieze de facilitatile oferite de stat prin programul "Prima Casa" pot merge la bănci! În Program vor fi incluse cel puțin trei bănci, care vor oferi credite în valoare de un miliard de euro, cred guvernanții.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pacienții cu forme ușoare și medii de COVID-19 vor fi tratați acasă ( 23 Octombrie 2020 )

  Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care prevede ca persoanele asimptomatice, care au fost confirmate cu noul coronavirus, precum și cele simptomatice, dar care nu au comorbidități vor fi tratate la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie. 

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 • Muzeul Art Nouveau din Oradea, unic în România ( 21 August 2020 )

  Primul muzeu Art Nouveau din România, inaugurat la Oradea! Construită între 1909 și 1910 in stil secession vienez, după un proiect al arhitecților László Vágó și József Vágó, Casa Darvas - La Roche din Oradea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2