Date companie
 
 
 
 

Prima ediție „Start Show România”, în preferințele telespectatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Adrian Enache, Start Show, Diana Matei, Taraful Cleante
 

Prima ediție a noului spectacol de televiziune "Start Show România" s-a situat în topul preferințelor dumneavoastră! Emisiunea presărată cu poveștile de viață ale unora dintre cei mai renumiți artiști, muzică de calitate și multă bună dispoziție a realizat o medie de audiență de 183.000 de persoane la nivel național, pentru fiecare minut al ediției. Minutul de aur a fost atins la ora 15:07, când îndrăgitul spectacol de televiziune a fost urmărit de 300.000 de persoane. Gazdele marelui spectacol de televiziune, Adrian Enache și Diana Matei, suținuți de acordurile Tarafului Cleante, dar și de coregrafiile trupei de balet High Class Dance, au asigurat, alături de invitații lor, un show de zile mari. Vali Vijelie, Vlăduța Lupău, Nico, Bella Santiago sau Ionuț Galani sunt doar câțiva dintre artiștii care au întreținut timp de aproape trei ore atmosfera cu muzică live și multă bună dispoziție. În fiecare duminică, de la ora 13:00, Național TV vă oferă șansa de a vă bucura de melodii îndrăgite, muzică pe placul inimii și dans antrenant, în compania artiștilor dumneavoastră preferați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • A doua ediție „Start Show România”, mâine, de la ora 13:00 ( 26 Septembrie 2020 )

  O nouă ediție "Start Show România", mâine, de la ora 13:00! Gazdele dumneavoastră preferate, Diana Matei și Adrian Enache, alături de Taraful Cleante și Baletul High Class vă așteaptă cu cel mai nou spectacol de televiziune. 

 • Un nou show, din 20 septembrie, ora 13:00 ( 15 Septembrie 2020 )

  Show-ul momentului, la start! Toamna aceasta nu putea să treacă fără ca televiziunea voastră preferată să nu aducă surprize dintre cele mai spectaculoase! Așadar, Național TV se pregătește intens pentru gala celui mai nou spectacol de televiziune, Start Show România, care va debuta duminică, 20 septembrie, de la ora 13:00! 

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2