Date companie
 
 
 
 

Primăria Capitalei tace în continuare în cazul șefului A.S.P.A., Răzvan Băncescu, cel care a sărit la bătaie în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, primaria, Oprescu, strada, capitalei, caini, animalelor, autoritatea, bancescu, supravegherea, reactie
 

Nicio reacție până în momentul de față din partea Primăriei Capitalei, cu privire lașeful Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, Răzvan Băncescu, cel care a sărit la bătaie, în plină stradă, în noaptea de luni spre marți. Șef al unei instituții importante din subordinea Primăriei Municipiuuli București și cu statut de funcționar public, Răzvan Băncescu a sărit la bătaie și a împărțit pumni și picioare, după ce comisese un accident rutier. Lipsa de reacție a Primăriei Capitalei, respectiv a primarului general Sorin Oprescu, referitor la comportamentul lui Băncescu, este de neînțeles pentru bucureșteni.

VOX "- Este un criminal, domnișoară! Ăsta e Băncescu, un criminal! Și dacă e criminal, ar trebui judecat după legi, ca orice criminal. - Dar de ce credeți că primarul Sorin Oprescu nu a zis nimic de cazul ăsta? - Bănuiesc că Sorin Oprescu e în gașcă cu acest nemernic Băncescu. Asta e părerea mea. Că banii nu i-am luat eu. I-au împărțit ei."

VOX "Primăria Capitalei se ascunde sub problemele majore, iar asta, probabil, este una internă a lor, nerezolvată."

VOX "Așa ceva nu se face, odată! Și în al doilea rând, revolta este plecată de la această poveste nerezolvată cu cățeii."

VOX "Trebuie să fie lămuriți oamenii că au început să apară din nou câinii aștia pe stradă, după o perioadă în care au fost eutanasiați."

Solicitarea noastră, adresată Biroului de Presă al Primăriei Municipiului București, de a primi o reacție privind cazul Băncescu, este, deocamdată, fără răspuns. Așteptăm în continuare, un semn care să arate că administrația Capitalei exercită un control asupra comportamentului funcționarilor publici din subordine, în spațiul public și că edililor le pasă de ceea ce cred bucureștenii despre acțiunile lor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2