Date companie
 
 
 
 

Primăria Clujului a donat două tone de legume și fructe, orfanilor de la Casa de Copii "Maria Gabriel"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, primaria, boc, legume, casa, copii, maria, orfani, fructe, tone, gabriel
 

Peste douã tone de legume si fructe au fost donate, de Primăria municipiului Cluj-Napoca, Casei de Copii "Maria Gabriel". Fructele și legumele au fost culese chiar din grãdinile agricultorilor clujeni, care au fost de acord să le ofere în contul acțiunii umanitare a municipalității.

AMBIANTÃ "Bãrbatilor, hai! Camerele jos, cravatele jos, la lucru!"

AMBIANTÃ "Asa, hai sã mergem cu ele încolo!"

EMIL BOC, primar, Cluj-Napoca "Un gest mic, simbolic din partea noastrã, a comunitãtii, poate însemna foarte mult pentru cei care au nevoie.  Ar trebui sã nu treacã nicio zi fãrã sã facem bine. E un principiu la care tin foarte mult. Dacã fiecare clujean ar gândi asa, comunitatea noastrã ar duce-o si mai bine."

Traiul celor opt orfani, cu vârste cuprinse între 9 si 20 de ani, depinde de hrana primită.

ADELA FLOREAN, coordonator casa de copii "Încercãm sã aducem resurse din comunitate. Legumele înseamnã foarte mult pentru noi, zece guri pe zi, zi de zi."

Orfanii se strãduiesc, însã, sã mai câstige câtiva bani, confectionând diferite obiecte. Printre acestea, gentute de hârtie.

VOX "Gentutele le facem manual, decupãm hârtia dupã un sablon. Avem un numãr de rânduri si le împreunãm."

VOX "Pentru un model lucrãm toate fetele, cam într-o zi se terminã."

Casa de Copii "Maria Gabriel" a fost înfiintatã în 1993 si, de atunci, a gãzduit sute de orfani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2