Date companie
 
 
 
 

Primaria Generalã a Capitalei va folosi elicoptere și mașini speciale, în lupta cu țânțarii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, elicopter, tantari, apartamente, Oprescu, mandat, masini, bloc, parcuri, dezinsectie, solutii, scari
 

Primaria Capitalei le-a declarat razboi tântarilor! Lupta se va duce pe toate fronturile si, in ajutorul trupelor primariei, au fost aduse atat masini speciale, cât si elicoptere. Deocamdata, tantarii dau atacul, cu succes, pe stradã, în parcuri si in apartamente.

VOX "- Eu sunt plinã pe picioare, sunt varzã. - Si nici nu aveti ce sã faceti. Nu am ce sã fac, sunt plinã pe aicia si pe aicia. Sunt plinã! N-am ce sã fac!"

VOX "Incercãm tot felul de solutii, lumânãri, fãclii, stãm la curte si e foarte greu cu tântarii, e foarte greu."

Romanii nu se lasa invinsi de tantari fara lupta si, cei mai inventivi, apeleaza la solutii de aparare neconventionale.

VOX "- Ce faceti ca sã vã apãrati de tântari? - Dau din picioare si din mâini si cu un caiet, o hârtie."

VOX "Dacã mã ciupeste, dau cu spirt. Cel mai bun!"

Reprezentantii Primariei spun ca vremea umeda faciliteaza inmultirea roiurilor de tantari.

MAGDALENA IUGA, director, Directia de Utilitãti Publice "Amintiti-va ca saptamana trecuta au fost ploi. Pe perioda de ploaie nu avea niciun sens sa facem tratamente, pentru ca asta ar fi insemnat sa cheltuim banul public total ineficient."

Reprezentantii Primariei sustin ca, in doua saptamani, situatia sa fie rezolvata. Primarul Capitalei isi propune, chiar, sa inceapa al doilea mandat cu exterminarea roiurilor de tantari.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Dom'le, au inceput tantarii sa enerveze pe toata lumea. N-as vrea sa incep al doilea mandat cu enervarea bucurestenilor cu tantarii. Haideti sa vedem ce facem.. Trecerile alea peste zonele verzi cu elicopterul o data, de doua ori. Nu ne izmenim cu elicopterul dar asta-i situatia."

Primarul general al Capitalei a hotarat ca, in fiecare seara, sa fie raspandita solutie impotriva tantarilor in toate parcurile din Capitala. Gurile rele spun ca, uneori, solutia antitantari este comercializata, in propriul beneficiu, de angajatii care ar trebui sa o raspandeasca, iar dezinsectia se face doar ... cu apa chioara! Bucurestenii asteapta de la autoritati sa ia masuri si in aceasta privinta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2