Date companie
 
 
 
 

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și-a lansat volumul „Societatea vie. Proiect Romania 2020"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, arad, proiect, lansare, primar, falca, carte, societatea
 

Lansare de carte cu ștaif in Capitală. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și-a lansat volumul „Societatea vie. Proiect Romania 2020". Pe lista invitaților s-au numarat ministrul de Interne Traian Igaș, fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu, ex-ministrul Integrării Europene, prof. univ. dr. Emil Ene Dinga, precum și Valeriu Stoica, moderator al evenimentului.

GHEORGHE FALCĂ, autorul volumului "Societatea vie. Proiect Romania 2020" face in primul rand o analiza a statului roman, o proiectie pentru Romania,un program care trebuie sa fie national pentru ca asa cum ati vrut Romania a avut doua proiecte mari: integrarea in Uniunea Europeana si NATO si are doua proiecte importante pe viitor integrarea in zona Shengen si moneda unica."

SEBASTIAN VLĂDESCU, fost ministru de Finanțe "Este extrem de riguroasa ceea ce e bine si ajunge la niste concluzii pe care in general politicienii nu si le asuma pentru ca nu dau bine electoratului."

TRAIAN IGAȘ, ministrul de Interne "Cred ca avem nevoie sa cunoastem aceste cifre,aceste date pentru ca trebuie sa stim de aici inainte ce vom face."

Cartea democrat-liberalului este format din două părți. Prima investighează, cu date și statistici, domenii și probleme precum administrația publică, salariile bugetarilor, educația, sănătatea, chestiunea demografică, asistența socială și pensiile. În cea de-a doua parte, autorul își expune viziunea asupra modului în care statul și autoritățile trebuie să interacționeze cu cetățenii.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Monedă aniversară privind relațiile diplomatice între România și Japonia, emisă de B.N.R ( 7 Iulie 2021 )

    100 de ani de relații diplomatice între România și Japonia, marcați de Banca Națională a României, prin lansarea unei monede de argint! Aceasta a fost inclusă în circuitul numismatic al BNR și va avea...

  • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

    Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

  • Start Show România, duminică, la Național TV ( 26 Iunie 2021 )

    Dacă e duminică, e Start Show România! Echipa de producție a intrat în vacanță, dar asta nu înseamnă că telespectatorii ar putea fi lipsiți de spectacolul de televiziune preferat. Diana Matei și Adrian...

  • România, sub amenințarea unui ciclon ( 18 Iunie 2021 )

    România, sub amenințarea ciclonului de la Marea Neagră! Meteorologii avertizează că, în acest sfârșit de săptămână, țara noastră va fi lovită de ciclonul format în Marea Neagră, fenomen care va genera furturni puternice.

  • Un primar din județul Ilfov, suspectat că a violat o fată de 12 ani ( 11 Iunie 2021 )

    Edil reținut pentru viol! Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi violat o minoră, acum trei ani. În același dosar au fost reținute...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2